GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ Ο ΓΙΑΜΟΥΡΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΛΑΒΙΝΗ!

Μέχρι ένα σημείο έχει δίκαιο ο Φανουράκης, γιατί αγόρασε ο άνθρωπος διαρκείας των 300 ευρώ για να μπορεί να πάει στα ΕΠΙΣΗΜΑ καθότι νοιώθει....

Μόνο που ξέχασε να πει ο Φανουράκης οτι το διαρκείας το πήρε μια μέρα πριν το....παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ιωνικό!!! 

Και μπράβο φυσικά στον αντ’ αυτού αντιδήμαρχο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ γιατί εκεί που πριν αναλάβει την συγκεκριμένη θέση, δεν είχε μία –όπως τον είχαν καταγγείλει οι νυν «δικοί» του τον Δεκέμβρη 2019 και δημιουργούσε "σκηνικά"..- τώρα για να γίνει «επίσημος» πλήρωσε  ... 300 ευρώ!

Από κει και μετά όμως, γνωρίζει πολύ καλά ο Φανουράκης ότι τόσο ο Γιαμουρίδης, όσο και ο Γκλαβίνης δεν ασχολούνται με τα εισιτήρια και την είσοδο!!!!

Μάλιστα ο Γιαμουρίδηςήταν ΑΠΩΝ από το παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδος και ο Φανουράκης στρέφει το μένος του «εναντίον» αυτών που θεωρεί ότι «φταίνε» που δεν μπήκε στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Ξάνθη!!!  Κι ενώ τα γνώριζε όλα αυτά, νομίζοντας προφανώς οτι ο Γιαμουρίδης είναι...Σταυρακάρας ή Μελισσόπουλος, μπορεί να βάζει τα πληρωμένα "παπαγαλάκια" του και να τον βρίζουν, γιατί έτσι θα τον....."πτοήσουν"! Και

Κι ότι θυμάται χαίρεται, βγάζοντας το άχτι του!

(σ.σ. Μου κάνει όμως ωστόσο εντύπωση πως έχει το θράσος ο Φανουράκης που ως ΔΗΜΟΣ Ξάνθης έβγαζαν ανακοινώσεις κατά του Μαρινάκη τον οποίο κατηγορούσαν ως... «υπόδικο» και ... κακοποιό ,  και παίρνει τηλέφωνο τον... Βασίλη Τοροσίδη και διαμαρτύρεται κατά του Γιαμουρίδη και του Γκλαβίνη!!! Αυτό κι αν είναι πραγματικό ΘΡΑΣΟΣ...).

Δεν υπάρχουν σχόλια