GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στους δρόμους οι καπνοπαραγωγοί: «Η κυβέρνηση να καταβάλει την αποζημίωση που μας υποσχέθηκε»

  Για εξευτελιστικές τιμές καπνού κάνουν λόγο και διαμαρτύρονται οι καπνοπαραγωγοί, οι οποίοι ζητούν από την πολιτεία να τους χορηγήσει την ...

 Για εξευτελιστικές τιμές καπνού κάνουν λόγο και διαμαρτύρονται οι καπνοπαραγωγοί, οι οποίοι ζητούν από την πολιτεία να τους χορηγήσει την αποζημίωση που τους υποσχέθηκε για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορωνοϊού -στα 100 ευρώ το στρέμμα.

Επιπλέον οι καπνοπαραγωγοί ζητούν να παραμείνει η συνδεδεμένη ενίσχυση για την καπνοκαλλιέργεια και στο πλαίσιο της νέας Κοινής Γεωργικής Πολιτικής.

Σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Αρριανών κ. Σινάν Χασάν οι καπνοπαραγωγοί Ροδόπης κατεβαίνουν σε κινητοποιήση. Συγκεκριμένα το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, οι καπνοπαραγωγοί βγαίνουν στους δρόμους με τα τρακτέρ διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός «ότι οι τιμές του καπνού είναι χαμηλές, το κόστος παραγωγής είναι υψηλό, το κράτος δεν παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη στον καπνοπαραγωγό και η βοήθεια κορωνοϊού που ανακοίνωσε ο υπουργός δεν έχει ακόμη καταβληθεί».

Η κινητοποίηση θα λάβει χώρα στον Πάσσο αύριο Σάββατο 6 Νοεμβρίου και θα τελειώσει το απόγευμα της Κυριακής 7 Νοεμβρίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια