GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επίσκεψη Παπανδρέου σε Κομοτηνή – Ξάνθη: Συνάντησε στελέχη της μειονότητας. Γιατί;

  Ιδιαίτερη βαρύτητα έδωσε ο πρ. πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στη μουσουλμανική μειονότητα, στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Κομοτηνή κα...


 Ιδιαίτερη βαρύτητα έδωσε ο πρ. πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στη μουσουλμανική μειονότητα, στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Κομοτηνή και Ξάνθη για την στήριξη της υποψηφιότητάς του στην Προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛ.

Στην γειτονιά της οδού Φιλιππουπόλεως στην Κομοτηνή, σε έναν καφενέ… (φωτό “ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ”)

Ο κ. Παπανδρέου, ακολουθώντας πολιτικές του 2003 αλλά και του 2009, σαν να μην πέρασε κυριολεκτικά μία μέρα, και νομιμοποιώντας επι της ουσίας στελέχη με ανθελληνική συμπεριφορά αλλά και υποταγή στην Τουρκία, πραγματοποίησε συναντήσεις, θέλοντας έτσι να επιβεβαιώσει τις καλές σχέσεις που διατηρεί μαζί τους και βεβαίως να αποσπάσει την θετική του ψήφο στις εσωκομματικές εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου.

Ο πρ. Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που το 2015 αποχώρησε απο το κόμμα, φτιάχνοντας το δικό του πολιτικό χώρο, το ΚΙΔΗΣΟ, εμφανίζεται εκ νέου ως υποψήφιος Πρόεδρος, όχι του ΠΑΣΟΚ αλλά του ΚΙΝ.ΑΛ. στο οποίο μετέχει ως Πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ στο πλαίσιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Τον υποδέχθηκε θεσμικά και ουσιαστικά ο Βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Αχμέτ Ιλχάν

Οι σχέσεις του κου Παπανδρέου με τη μειονότητα, απο τον καιρό που ήταν ακόμη στο Υπουργείο των Εξωτερικών, ήταν απο αγαστές έως άριστες, σε βαθμό τέτοιο, που τα στελέχη του Τουρκικού Προξενείου να δίνουν σαφή εντολή στήριξής του, μιας και οι περισσότερες αιτιάσεις των μειονοτικών γινόντουσαν πραγματικότητα!

Δεν αρνήθηκε και φωτογράφιση με την πρ. υποψήφια κα Σιμπέλ ο πρ. Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Πάντως, στις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου, ο κ. Παπανδρέου στηρίζει πολλά στη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης και δη στους νομούς Κομοτηνής και Ξάνθης. Μένει να αποδειχθεί, αν η ίδια η μειονότητα θα τιμήσει εκ νέου στην κάλπη τον πρ. πρωθυπουργό!

Οσο για το χριστιανικό στοιχείο της περιοχής, η συμπεριφορά αυτή του υποψηφίου Προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ. και όχι του ΠΑΣΟΚ, δημιουργεί ερωτηματικά για την επόμενη μέρα…

Ο κ. Παπανδρέου συνοδευόμενος απο τον Βουλευτή Α. Ιλχάν, επισκέφθηκε Τέμενος της περιοχής

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι η επίσκεψη του κου Παπανδρέου στα “σοκάκια” της μειονότητας στην Κομοτηνή δεν εμπεριέχονταν στο επίσημο πρόγραμμα που είχε δοθεί στη δημοσιότητα απο το γραφείο τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια