GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με μαύρες σημαίες και δυναμική παρουσία οι κινητοποιήσεις του Δήμου Αβδήρων στο Νοσοκομείο Ξάνθης σήμερα

Μαύρες σημαίες, πλήθος κόσμου και βροντερή παρουσία αιρετών αλλά και πολιτικών της περιοχής, συναντούσε σήμερα κάποιος αν επισκεπτόταν το Γε...


Μαύρες σημαίες, πλήθος κόσμου και βροντερή παρουσία αιρετών αλλά και πολιτικών της περιοχής, συναντούσε σήμερα κάποιος αν επισκεπτόταν το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

  Ο Δήμαρχος Αβδήρων, έχοντας στο πλευρό του τον Δήμαρχο Τοπείρου, τον Πρόεδρο του ΕΒΕ, τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τον Πρόεδρο του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης, αλλά και αρχηγούς της Αντιπολίτευσης του Δήμου Ξάνθης, καθώς και την πρώην Δήμαρχο Αβδήρων Εύα Τσακίρη, έστειλε για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα ηχηρό μήνυμα κατά της απόφασης υποβάθμισης του Κέντρου Υγείας Αβδήρων, που αδικεί κατάφορα την περιοχή και τους κατοίκους του Δήμου.

Δεν θα το βάλουμε κάτω και θα συνεχίσουμε μέχρι να δικαιωθούμε τόνισε ο Γ. Τσιτιρίδης και συνέχισε παροτρύνοντας τον κόσμο να εμβολιαστεί.

  Κατά τις δηλώσεις του βέβαια, ο Δήμαρχος Αβδήρων δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα με τα στοιχεία των εμβολιασμών που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν τρεις ημέρες, λέγοντας πως επίσημα έχει ζητήσει τα στοιχεία και θα τα δώσει στη δημοσιότητα, υποστηρίζοντας για ακόμα μια φορά πως αυτά που δημοσιεύθηκαν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

  Τέλος ο Γ. Τσιτιρίδης, ευχαρίστησε όλους όσους στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια που ξεκίνησε από τη Δευτέρα…




Δεν υπάρχουν σχόλια