GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εργαζόμενοι στις λαϊκές αγορές: Ανεφάρμοστο το νομοσχέδιο του αίσχους

Για νομοσχέδιο του αίσχους κάνουν λόγο οι εργαζόμενοι στις λαϊκές αγορές. Όπως επισημαίνουν σε σχετική ανακοίνωση το νομοσχέδιο που χθες ψηφ...

Για νομοσχέδιο του αίσχους κάνουν λόγο οι εργαζόμενοι στις λαϊκές αγορές. Όπως επισημαίνουν σε σχετική ανακοίνωση το νομοσχέδιο που χθες ψηφίστηκε στη Βουλή δεν πρόκειται να εφαρμοστεί, αλλά θα καταργηθεί στην πράξη. Ειδικότερα αναφέρουν:

Το νομοσχέδιο του αίσχους για τις λαϊκές αγορές έγινε πλέον νόμος του κράτους. 

Περήφανος υπουργός ο κ. Άδωνης Γεωργιάδης για το έργο του. Περήφανος που το 6ο (!!!) σχέδιο του νόμου του κατάφερε να ψηφιστεί στη βουλή με τις ψήφους μόνο του κόμματος του.

Μένει μόνο να δούμε, εάν και αύριο θα είναι το ίδιο περήφανος, όταν στην πράξη αποδειχθεί, ότι καμία από τις αποκαλούμενες ρυθμίσεις του δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει.

Απόδειξη τρανή, η προς κάθε κατεύθυνση προσπάθεια του να πείσει, ότι τώρα πρέπει να…. συμπράξει και άλλο υπουργείο και άλλος υπουργός για να ρυθμιστούν τα θέματα λειτουργίας των λαϊκών αγορών.

Περήφανος, που αλλοιώνει τον πυρήνα των λαϊκών αγορών, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να μπορεί ο καταναλωτής – για τον οποίο τόσο κόπτεται – να βρίσκει φθηνά και ποιοτικά πράγματα.

Ταπεινά συμβουλεύουμε τον κ. υπουργό, να μην ψάχνει να βρει άλλοθι, για το έγκλημα που έχει διαπράξει σε άλλους υπουργούς και άλλα υπουργεία.

Ο νόμος φέρει τη δική του υπογραφή και αυτός είναι ο ένας και μόνος υπεύθυνος για το απόλυτο χάος, που από αύριο κιόλας θα επικρατεί στις λαϊκές αγορές. Όσες από αυτές θα συνεχίσουν να υπάρχουν…



Δεν υπάρχουν σχόλια