GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σκληρή γραμμή προαναγγέλλει ο Πλεύρης

«Θα πάμε και εμείς σε σκληρή γραμμή αλλά θα πρέπει πρώτα οι επιστήμονές μας να έχουν καθαρή εικόνα», ξεκαθάρισε ο Θάνος Πλεύρης σε κοινοβουλ...


«Θα πάμε και εμείς σε σκληρή γραμμή αλλά θα πρέπει πρώτα οι επιστήμονές μας να έχουν καθαρή εικόνα», ξεκαθάρισε ο Θάνος Πλεύρης σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, σχετικά με τις ταξιδιωτικές οδηγίες για την είσοδο στην Ελλάδα, οι οποίες επηρεάζονται από την εμφάνιση της μετάλλαξης της Μποτσουάνα.

Σε συνομιλία που είχε με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, απάντησε ότι η Ελλάδα θα ακολουθήσει σκληρή γραμμή στις ταξιδιωτικές της οδηγίες, ανάλογα με αυτές της Μεγάλης Βρετανίας και του Ισραήλ, λόγω της ανησυχίας για τη μετάλλαξη του κορονοϊού που προέρχεται από τη Μποτσουάνα.

Μάλιστα, οι ειδικοί, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, θα «ανάψουν» το πράσινο φως για να απαγορευτούν οι πτήσεις από την ευρύτερη περιοχή της νότιας Αφρικής, όπου έχει εντοπιστεί η επονομαζόμενη μετάλλαξη της Μποτσουάνα, η οποία εκτιμάται ότι είναι ιδιαίτερα μεταδοτική και ανθεκτική στα εμβόλια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια