GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καιρός για βόλτα το Σαββατοκύριακο – Ηλιοφάνεια με καλές θερμοκρασίες

Σποραδικές βροχές προβλέπει για σήμερα Σάββατο η ΕΜΥ στην Κρήτη.


Σποραδικές βροχές προβλέπει για σήμερα Σάββατο η ΕΜΥ στην Κρήτη.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αρχικά αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές, ενώ βαθμιαία ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις που στο Αιγαίο θα φθάνουν τα 7 και πρόσκαιρα τοπικά τα 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές κυρίως στα ηπειρωτικά, όπου θα φτάσει στα βόρεια τους 17 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις στην Αττική κατά διαστήματα πιο πυκνές, ενώ από νωρίς το απόγευμα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, αραιές νεφώσεις τις πρωινές ώρες με τον καιρό βαθμιαία αίθριο. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι 4 με 5 και από το απόγευμα 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 11 και 17 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα

Από το απόγευμα στα δυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο τις πρωινές ώρες 6 μποφόρ. Στα δυτικά οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα νότιοι νοτιοδυτικοί έως 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 15 με 17 και στην υπόλοιπη χώρα τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια