GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«ΜΠάΡΕΣ» ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ! «Βάζει» ο Νίκος Ευφραιμίδης, παρά τις αντιδράσεις των επιχειρηματιών!

  «Φεύγει» από την Αντιπεριφέρεια Ξάνθης    κι αφήνει... «συντρίμια»! Απαξίωσε ακόμη και να πάει να τους δει από κοντά για τα προβλήματά του...

 


«Φεύγει» από την Αντιπεριφέρεια Ξάνθης  κι αφήνει δυστυχώς....»συντρίμια»! Απαξίωσε ακόμη και να πάει να τους δει από κοντά τα προβλήματά τους, να τους ακούσει, αδιαφορεί τελείως αν με τον τρόπο αυτό επιχειρήσεις που λειτουργούν στον Περιφερειακό εδώ και 26 χρόνια όπως το ελαιουργείο Ο ΑΤΛΑΝΤΑΣ του Σωτήρη Στάθη, κινδυνεύουν να κλείσουν, αφού παρά τις αντιδράσεις τους, κλείνουν με ...  μπάρες την είσοδο-άνοδο που υπήρχε επί χρόνια!!!

Ο λόγος για τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη που ενώ ο δρόμος ουσιαστικά έχει ασφαλτοστρωθεί και είναι έτοιμος και καθυστερεί εδώ και 15-20 μέρες η Περιφέρεια  να τον δώσει σε κυκλοφορία, επιμένοντας στην τοποθέτηση...μπαρών, οδηγώντας επαγγελματίες και επιχειρηματίες ακόμη και στο κλείσιμο, όπως κατήγγειλε ο επιχειρηματίας του ελαιοργείυο Σωτήρης Στάθης στο NEXT tv, τονίζοντας με παράπονο, "εμείς ψηφίσαμε τους "καλύτερους" για να μας λύσουν τα προβλήματα κι όχι για να μας δημιουργήσουν πιο μεγάλα...προβλήματα και να μας κλείσουν"!

Υπενθυμίζουμε ότι με έγγραφό του στις 29 Σεπτεμβρίου 2021 ο Αντιπεριφεριάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης μεταξύ άλλων, ανέφερε εγγράφως  τα παρακάτω:

«Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 119091/24.06.2021 Έγκριση της ΔΙ.ΠΕ.ΧΩ.Σ./ΑΜΘ, έχει εγκριθεί η μελέτη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και εργοταξιακής σήμανσης για το σύνολο του έργου. Ειδικά για την παράκαμψη Ξάνθης, προβλέπεται ότι οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν έπειτα από τον πλήρη αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων και τη διοχέτευση αυτών στο οδικό δίκτυο του Δ. Ξάνθης. Σχετικά, έχει χορηγηθεί η σύμφωνη γνώμη του Δήμου σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 83/2021 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης.

“Ζητούμε την κατανόηση των πολιτών και θέλουμε να αναφέρουμε ότι όλες οι εργασίες στην παράκαμψη Ξάνθης εκτελούνται σύμφωνα με το εγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και αναμένεται να ολοκληρωθούν στο τέλος Οκτωβρίου, οπότε και η οδός θα αποδοθεί στην κυκλοφορία”.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ».

Ωστόσο:

1. Ο Περιφερειακός Ξάνθης ακόμη και χθες Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021 δεν είχε παραδοθεί, μολονότι είναι πανέτοιμος και μάλιστα ο Πάνος Παπαδόπουλος έκανε ιδιαίτερο αφιέρωμα απο την εκπομπή του στην "ασφαλτόστρωσή" του, με ένα βίντεο συνοδευόμενο απο το τραγούδι του Αείμνηστου Γρηγόρη Μπιθικώτση, 

2. Και χωρίς διάλογο με τους εκεί επιχειρηματίες και επαγγελματίες, η  Αντιπεριφέρεια Ξάνθης  Νίκος Ευφραιμίδης προβαίνει πλέον στον πλήρη αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων και τη διοχέτευση αυτών στο οδικό δίκτυο του, διότι σε αυτό συμφώνησε και ο... Δήμαρχος Τσέπελης!!!

(σ.σ. Αλήθεια, ο κύριος Ευφραιμίδης θα ήθελε να "κλείσουν" την δρόμο με τον ίδιο τρόπο στην δική του επιχείρηση στο Δαφνώνα Ξάνθης;) 

ΦΥΣΙΚΑ   η απόφαση αυτή δυστυχώς Περιφερειάρχη  ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο καταδικάζει 10-12 επιχειρήσεις που τον χρησιμοποιούσαν εδώ και μια 25ετία τουλάχιστον και ο μόνος που έδειξε ενδιαφέρον ήταν ο Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης  Μιχάλης Αμοιρίδης και κανείς άλλος!!!!

Αφού δυστυχώς «σιώπησε» στο συγκεκριμένο θέμα και ο .. αυριανός (από 1/1/2022) Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης...προφανώς γιατί δεν θα προλαβαίνει λόγω δικαστηρίων, ή "φοβάται" μη δυσαρεστήσει τον νυν Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Ευφαιμίδη..!


Δεν υπάρχουν σχόλια