GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ! Σε απόγνωση οι επιχειρηματίες για το κλείσιμο του Περιφερειακού δρόμου Ξάνθης

    *ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΞΑΝΘΗΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΜΕΧΡΙ... ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021!!! ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ... ΤΡΙΤΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙ...

  

*ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΞΑΝΘΗΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΜΕΧΡΙ... ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021!!! ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ... ΤΡΙΤΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 


*Παντελώς αδιάφορος ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης, «μετράει» μέρες για να... φύγει και να δει το... «πολιτικό» του μέλλο!  Κι εμείς το μέλλον της Ξάνθης για τα 2.5 χαμένα χρόνια της θητείας του!!!! 


*Πως μια απλή ασφαλτόστρωση κατάντησε το... «γιοφύρι» της Άρτας, έκοψαν και την έξοδο, κατήγγειλε χθες στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ο Σωτήρης Στάθης!


ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ!!! Μας κλείσανε και την έξοδο, κατήγγειλε χθες στην «Ανοιχτή γραμμή» του NEXT tv ο επιχειρηματίας ελαιοτριβείου «Ο ΑΤΛΑΝΤΑΣ» Σωτήρης Στάθης  -26 χρόνια η επιχείρησή του λειτουργεί στο συγκεκριμένο σημείο- καθώς κινδυνεύει πλέον με... λουκέτο!!!! Καθώς όπως μας είπε στο επιτόπιο ρεπορτάζ του συντάκτη μας, «δεν μπορούμε πλέον ούτε να ανέβουμε, ούτε να κατέβουμε...»!

Του υπενθυμίσαμε φυσικά ότι με το συγκεκριμένο θέμα ασχοληθήκαμε και προ 2-3 μηνών, αφού από τον Ιούνιο είναι ΚΛΕΙΣΤΟΣ  ο Περιφερειακός, ωστόσο δεν ήταν μόνο ο Σωτήρης Στάθης που διαμαρτυρήθηκε χθες στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ αλλά και άλλοι επαγγελματίες και επιχειρηματίες.

 Τι κάνει για την συγκεκριμένη περίπτωση ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης; Βγήκε ποτέ έξω από το γραφείο του να πάει να δει πως ΕΠΙΒΕΙΩΝΟΥΝ αυτοί που έχουν μαγαζιά και επιχειρήσεις στον Περιφερειακό;

Δυστυχώς και στο συγκεκριμένο θέμα, είναι παντελώς αδιάφορος και απλά...μετράει πλέον μέρες μέχρι 31/12/2021 για να «απαλλάξει» τη Ξάνθη από το...απόλυτο «τίποτα» από 1/9/2019 που ανέλαβε στη θέση του Κώστα Ζαγναφερη!!!

Τώρα πως μια απλή ασφαλτόστρωση κατάντησε το... «γιοφύρι» της Άρτας και έκοψαν χθες και την μοναδική έξοδο όπως κατήγγειλε χθες στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ο Σωτήρης Στάθης, σε αυτό το ερώτημα θα πρέπει να μας απαντήσει πλέον ο ίδιος ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, αφού αυτός εισπράττει το πολιτικό κόστος. Με τον Νίκο Ευφραιμίδη δεν ασχολείται κανείς...

Τώρα πότε θα ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη ασφαλτόστρωση, διαβάστε την απάντηση του «άφαντου» Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης  Νίκου Ευφραιμίδη κι αν πάρτε απάντηση, ενημερώστε κι εμάς....! Διότι στο έγγραφό του με την υπογραφή του ο  Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης έλεγε ότι «τα έργα θα ολοκληρωθούν τέλη Οκτωβρίου 2021» και σήμερα έχουμε... Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021!! Συνελήφθη δηλαδή και πάλι ψευδόμενος!!!


«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΞΑΝΘΗΣ

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Ξάνθη, 29 Σεπτεμβρίου 2021

«Το έργο «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ Νο 2 ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ Ν. ΞΑΝΘΗΣ» είναι εκτιμώμενης αξίας σύμβασης 6.458.963,99€ και σύμφωνα με τη σχετική Απόφαση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ έχει ενταχθεί προς χρηματοδότηση στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2014-2020»

Το φυσικό αντικείμενο του έργου βασίζεται σε μελέτη της Εγνατία Οδός Α.Ε. και αφορά την υλοποίηση εν γένει εργασιών βραχυπρόθεσμου χαρακτήρα και ειδικότερα:

-συμπλήρωσης-ανακατασκευής της υποδομής (ασφαλτοστρώσεις, ερείσματα, καθαρισμοί από βλάστηση, κλπ)

-αναβάθμισης-αντικατάστασης του εξοπλισμού της οδού (πινακίδες σήμανσης, διαγράμμιση, στηθαία ασφαλείας, κλπ)

σε συνολικά τρία τμήματα της Εθνικής Οδού 2 (παλιές Εθνικές οδοί προς Καβάλα και Κομοτηνή), με άμεσο στόχο την βελτίωση του επιπέδου παρεχόμενης ασφάλειας στους χρήστες της οδού. Τα 3 αυτά τμήματα είναι σύμφωνα με τον ακόλουθο πίνακα:

Τμήμα 1: Μετά το πρατήριο «ΣΑΜΑΡΑΣ» μέχρι το τέλος της διασταύρωσης προς ΧΥΤΑ

Τμήμα 2: Από διασταύρωση προς βιομηχανική περιοχή έως λίγο μετά την άνω διάβαση της Εθνικής από την σιδηροδρομική γραμμή

Τμήμα 3: Από διασταύρωση παράκαμψης Ξάνθης με δημοτική οδό νεκροταφείων έως το «FRESH Co»

Το συνολικό μήκος των επεμβάσεων είναι 8.848 μ.

Σύμφωνα με την υπ ́αριθμ. πρωτ. 119091/24.06.2021 Έγκριση της ΔΙ.ΠΕ.ΧΩ.Σ./ΑΜΘ, έχει εγκριθεί η μελέτη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και εργοταξιακής σήμανσης για το σύνολο του έργου. Ειδικά για την παράκαμψη Ξάνθης, προβλέπεται ότι οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν έπειτα από τον πλήρη αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων και τη διοχέτευση αυτών στο οδικό δίκτυο του Δ. Ξάνθης. Σχετικά, έχει χορηγηθεί η σύμφωνη γνώμη του Δήμου σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 83/2021 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης.

“Ζητούμε την κατανόηση των πολιτών και θέλουμε να αναφέρουμε ότι όλες οι εργασίες στην παράκαμψη Ξάνθης εκτελούνται σύμφωνα με το εγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και αναμένεται να ολοκληρωθούν στο τέλος Οκτωβρίου, οπότε και η οδός θα αποδοθεί στην κυκλοφορία”.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια