GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Το πρόγραμμα εορτασμού για την Ημέρα Εθνικής Αντίστασης

 Με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας του εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης και σύμφωνα με τα υπ ́αριθμ.πρωτ.:85919/22-11-2021 και 85926/...

 Με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας του εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης και σύμφωνα με τα υπ ́αριθμ.πρωτ.:85919/22-11-2021 και 85926/22-11-2021 έγγραφα του Υπουργείου Εσωτερικών οι φετινές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την 28 η Νοέμβρη 2021, ημέρα Κυριακή.

  Για τον εορτασμό της ημέρας από τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη, αποφασίστηκε να γίνουν στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης οι παρακάτω εκδηλώσεις:

 – Γενικός σημαιοστολισμός σε όλη την επικράτεια από την 8η πρωινή ώρα της 28ης Νοεμβρίου 2021, ημέρα εορτασμού της επετείου της Εθνικής Αντίστασης, μέχρι και τη δύση του ηλίου.

 – Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α., καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 28 ης Νοεμβρίου 2021.

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

  Ώρα 8:00. Επίσημη έπαρση της Σημαίας στην Κεντρική Πλατεία της πόλης με τη συμμετοχή της στρατιωτικής μουσικής του Δ’ Σώματος Στρατού και τιμητικού στρατιωτικού αγήματος.

  Ώρα 10:30. Τέλεση Δοξολογίας στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας

  Ώρα 11:00. Ομιλία για το χρονικό της ημέρας και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων από τους Βουλευτές, το Στρατηγό Διοικητή Δ ́ΣΣ, το Δήμαρχο Ξάνθης, τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ξάνθης, τον Πρύτανη του ΔΠΘ, τον Αστυνομικό Διευθυντή, το Λιμενάρχη Πόρτο-Λάγους, το Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Ξάνθης, την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών, την Ένωση Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών, καθώς και όποιον εκπρόσωπο νομικού προσώπου ή άλλου φορέα θέλει να τιμήσει την εορτή αυτή.

  Ώρα 16:40. Υποστολή της Σημαίας στην Κεντρική Πλατεία της πόλης με τη συμμετοχή της στρατιωτικής μουσικής του Δ’ Σώματος Στρατού και τιμητικού στρατιωτικού αγήματος.

  Επισημαίνεται ότι, λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι εορταστικές εκδηλώσεις θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας.



Δεν υπάρχουν σχόλια