GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ηχητικό ντοκουμέντο του Άκη Τσοχατζόπουλου δημιουργεί νέα δεδομένα

  Ένα ηχητικό ντοκουμέντο με την φωνή του Άκη Τσοχατζόπουλου, καταγεγραμμένο 8 μήνες πριν από τον θάνατο του, παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Το...

 Ένα ηχητικό ντοκουμέντο με την φωνή του Άκη Τσοχατζόπουλου, καταγεγραμμένο 8 μήνες πριν από τον θάνατο του, παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Στο ντοκουμέντο ο πρώην υπουργός στρέφεται κατά της εξαδέλφης του Ελπινίκης, ενώ ζητά συγγνώμη από την σύζυγο του Βίκυ επειδή, όπως αναφέρει, δεν κατόρθωσε να την προστατεύσει αρκετά. 

Στο ηχητικό, ο Άκης Τσοχατζόπουλος μιλάει για την κόντρα με τα συγγενικά του πρόσωπα. “Είμαι ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Πρώην βουλευτής και υπουργός. Είναι Χριστούγεννα 2020 και συνειδητοποίησα μετά από ελέγχους και έρευνες που έκανα τους τελευταίους μήνες ότι είμαι θύμα της δράσης μιας σπείρας, με σκοπό να με εκθέσουν ηθικά, ανθρώπινα και πολιτικά. Σε αυτούς περιλαμβάνονται η ξαδέλφη μου η Νίκη και μια σειρά άλλων συνεργατών του παρελθόντος απ’ το γραφείο μου. Καταγγέλλω αυτή τη στάση και τη συμπεριφορά διότι λειτούργησε και εκβιαστικά μετά στη δράση όσων είχαν κάνει απέναντί μου», σημειώνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

«Κλείνοντας αυτή την υπόθεση, αισθάνομαι την υποχρέωση να ζητήσω συγγνώμη έντονα από τη γυναίκα μου διότι δεν κατάφερα με 100% επιτυχία να αντιμετωπίσω το bullying και τους εκβιασμούς που είχαν ασκηθεί εις βάρος μου», καταλήγει.


Δεν υπάρχουν σχόλια