GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έρευνα για δολιοφθορά στις θαλάσσιες εγκαταστάσεις του Πρίνου

  Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Energean εργαζόμενοι στις εγκαταστάσεις του Πρίνου δεν επέτρεψαν σε εξειδικευμένο τεχνικό που βρέθηκε ...

 Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Energean εργαζόμενοι στις εγκαταστάσεις του Πρίνου δεν επέτρεψαν σε εξειδικευμένο τεχνικό που βρέθηκε στην Καβάλα να μεταβεί στην εξέδρα για να προχωρήσει στην επισκευή βλάβης μετά την διακοπή της online σύνδεσης του εργοστασίου Σίγμα με την εξέδρα Δέλτα.

Η ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρει:

Δεν λειτουργεί η επικοινωνία της εξέδρας Δέλτα με το εργοστάσιο – Δεν επιτράπηκε σε τεχνικό να μεταβεί στην εξέδρα για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα!

Τη διεξαγωγή έρευνας για το ενδεχόμενο να έχει υπάρξει δολιοφθορά στις θαλάσσιες εγκαταστάσεις του Πρίνου έχει ξεκινήσει η Energean, μετά την διακοπή της online σύνδεσης του εργοστασίου Σίγμα με την εξέδρα Δέλτα.

Το πρόβλημα προέκυψε λίγες ημέρες μετά την απομάκρυνση, λόγω θεμελίωσης δικαιώματος συνταξιοδότησης, των Βαγγέλη Παππά και Κώστα Ιωαννίδη, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατός ο εξ αποστάσεως έλεγχος των θαλασσίων εγκαταστάσεων, η υποβολή αναφορών για την κατάστασή τους από τα αρμόδια στελέχη προς τη διοίκηση αλλά και από τη διοίκηση προς την ΕΔΕΥ, η μεταφορά δεδομένων, καθώς και μια σειρά από άλλες δυσλειτουργίες. Όπως συνέβη και με το περιστατικό παραβίασης των εγκαταστάσεων φυσικού αερίου, σε περίπτωση που διαπιστωθεί δολιοφθορά θα καταλογιστούν ευθύνες και θα ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας 8 Νοεμβρίου συνέβη κάτι το πρωτοφανές: μέλη του Σωματείου που συνεχίζουν την κατάληψη των εγκαταστάσεων, δεν επέτρεψαν σε εξειδικευμένο τεχνικό που βρέθηκε στην Καβάλα να μεταβεί στην εξέδρα για να προχωρήσει στην αντιμετώπιση του προβλήματος! Με αφορμή το νέο αυτό περιστατικό, η Energean καλεί και πάλι το Σωματείο των εργαζομένων να τερματίσει άμεσα την κατάληψη των εγκαταστάσεων προκειμένου να μεταβεί στα γραφεία της η διοίκηση και να καταστεί εφικτή η επαναλειτουργία τους με ασφάλεια και μέσα σε συνθήκες νομιμότητας.

Ένα βιομηχανικό συγκρότημα δεν μπορεί να λειτουργήσει και να διοικηθεί με αντάρτικα και τσαμπουκάδες.



Δεν υπάρχουν σχόλια