GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ιδέες για να φοράς καλοκαιρινά φορέματα το χειμώνα

  Το φθινόπωρο είναι από μόνο του μια εποχή-challenge για το γυναικείο styling.

 


Το φθινόπωρο είναι από μόνο του μια εποχή-challenge για το γυναικείο styling.

Όλες οι εναλλαγές καιρού και θερμοκρασίας, ειδικά σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, που η ζέστη αργεί να μας εγκαταλείψει, κάνουν την κάθε μία από εμάς να αναρωτιέται αν ήρθε η ώρα για τα πλεκτά και ποια θα είναι η κατάλληλη επιλογή σε περίπτωση που βρέξει.

Κατά τη διάρκεια των εβδομάδων μόδας για την σεζόν SS22 είδαμε ένα υπέροχο mix από νέα χρώματα, prints και patterns, αλλά και νέες φόρμες και γραμμές.

Κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά τα καινούρια σχέδια υπάρχουν όμως και κάποια νέα στιλιστικά tricks, που αξίζει να δοκιμάσετε από τώρα, ειδικά αφού μπορείτε να τα εφαρμόσετε με κομμάτια που έχετε ήδη στην ντουλάπα σας.

Το νέο layering:

Έτσι, πολλοί από τους αγαπημένους μας οίκους, όπως οι Miu Miu και Anna Sui, μας θύμισαν μία από τις πιο πρακτικές και fun εκδοχές layering, όπως το να φορέσουμε ένα tank top ή ένα αμάνικο φόρεμα πάνω από ένα μπλουζάκι, κοντομάνικο ή μακρυμάνικο, ανάλογα με την καιρό, ή ακόμη και με ένα πουκάμισο για να ένα πιο chic και updated αποτέλεσμα.

Αυτό το styling tip, το οποίο ήταν εξαιρετικά δημοφιλές στα 00s και πολλές από εμάς σίγουρα το θυμούνται, κάνει ένα major comeback. Εκτός από την πρακτική πλευρά του θέματος, ότι δηλαδή είναι ένας τρόπος να παραμείνετε ζεστή τον χειμώνα, είναι και ένας παράγοντας που θα σας δώσει extra πόντους στιλ, αφού μπορεί να προσθέσει ένα επιπλέον χρώμα ή print στο σύνολο.

Οι αγαπημένες μας influencers χρησιμοποιούν ήδη αυτό το trick, προσφέροντας μας υπέροχα street style moments και δείχνοντας μας τον τρόπο να φορέσουμε τα καλοκαιρινά μας φορέματα όλο το χρόνο.

Πηγή: bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια