GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



«ΠΑΝΙΚΟΣ» Σοφίας Ψωμά! «Εκλιπαρούσε» από στενό συνεργάτη του Δημάρχου να «σβήσει» αρνητικό σχόλιό του κατά του Τσέπελη!!!

-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! «Σβήνουν» τα αρνητικά σχόλια κατά του Δημάρχου Τσέπελη, όταν αυτά δεν τους...."βολεύουν" ! Βιομηχανία «στημένων» like!...


-ΠΛΗΡΩΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ!!!

«Ποια είσαι εσύ που με πήρες στο κινητό και ποιόν εκπροσωπείς;! Ενώ πληρώνεσαι από το Δήμο Ξάνθης, τι δουλειά έχεις και βρίσκεσαι καθημερινά στο λογιστικό σου γραφείο; Τι ακριβώς ρόλο παίζεις εσύ;

Έχει υποκαταστήσει τους πάντες! Είναι η «εξ’ απορρήτων» του Δήμαρχου Τσέπελη την οποία κουβαλάει και στα Υπουργεία και κάνει... λεζάντες φωτογραφιζόμενη  με τους Υπουργούς (σ.σ. Αλήθεια πόσο στοιχίζουν οι εκτός έδρας μετακινήσεις της κυρίας...; Και πόσο νόμιμες είναι αυτές;)...

Ο  οποίος Δήμαρχος Τσέπελης σύμφωνα με πληροφορίες μου από το πολύ στενό του πλέον περιβάλλον, για ότι κάνει, «δεν ενημερώνει πλέον ...κανέναν για τις ενέργειές του, δεν τους ρωτάει σε τίποτα και ενώ προεκλογικά τους έλεγε «όλοι μαζί θα δουλέψουμε για το καλό του δήμου κλπ....», στην ουσία έχουν άπαντες... διακοσμητικό ρόλο!  Γι' αυτό και εύκολα βγάλανε "μαχαίρια" τον τελευταίο καιρό και το μόνο που ακόμη που τους κρατάει "ενωμένους", είναι τα κοινά τους συμφέροντα...

Είτε υπάρχουν, είτε δεν υπάρχουν, το ίδιο είναι!!! 

Το Νο 2 του Δήμου Ξάνθης δεν είναι ο Φανουράκης, αλλά η γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά μας είπανε με νόημα!!!

Μόνο η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο, αφού ενώ τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα σε έναν Δήμο είναι καθορισμένα, η συγκεκριμένη κυρία εκτός του ότι την μισή μέρα της βρίσκεται στο λογιστικό της γραφείο, από το οποίο έχει υποτίθεται βάση της νομοθεσίας έχει...."παραιτηθεί" ενώ βρίσκεται εκεί ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!

Και ουκ ολίγες φορές μάλιστα την περιμένει από έξω ο ίδιος ο Δήμαρχος Τσέπελης για να την ....παραλάβει με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου Ξάνθης φυσικά που έχει μετατρέψει σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ του αυτοκίνητο! 

Η Γραμματέας του Δήμου Ξάνθης έχει λοιπόν  ξεπεράσει τα εσκεμμένα, καθώς κάνει και παρεμβάσεις στα...σχόλια και στις αναρτήσεις που γίνονται στον τοίχο «διαμορφωτή» κοινής γνώμη και γενικότερα στο διαδίκτυος και με παρέμβασή της όχι μόνο σβήνονται όλα τα ΑΡΝΗΤΙΚΑ σχόλια κατά του Τσέπελη... αλλά η ίδια μεσολαβεί και παίρνει και τηλέφωνα, εκλιπαρώντας στενούς συνεργάτες του Δημάρχου να μεσολαβήσει και να τα... «βρουνε», τι παράπονα έχει κλπ.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ...."ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ"!

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, το ποτήρι ξεχείλισε μετά τα πληρωμένα ρεπορτάζ για τα LED στο Κολυμβητήριο στα φιλικά ΜΜΕ όπου εμφανίστηκαν «όλα μα όλα... να οφείλονται στον Δήμαρχο Τσέπελη» και καμιά αναφορά σε κανέναν άλλον, χώρια απο τις φωτογραφίες με τον εργολάνβος.

Ο συγκεκριμένος στενός συνεργάτης του Δημάρχου Ξάνθης λοιπόν -που δεν κρύβει πλέον την όχλησή του για τις συμπεριφορές του Τσέπελη και της γραμματέως του Δήμου Ξάνθης και μάλλον και δεν....πτοείται πλέον- αμέσως μετά από .... «γλυψιματικό σχόλιο κόρης οπαδού του Δημάρχου που προεκλογικά δεν έφευγε από το εκλογικό του κέντρο και επιδιώκει να την «βολέψει» σε έμμισθη θέση στο Δήμο, με ανάρτησή του, έκανε ένα ...«δηκτικό σχόλιο φαρμάκι» εναντίον του Δημάρχου, με ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε προεκλογικά για να στηρίξει τον συνδυασμό  Τσέπελη στο fb κάτι που έκανε άλλωστε και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ι. Καμαρίδης που επίσης με ψεύτικο λογαριασμό ως... XanthiPolis, έβγαινε και «καθύβριζε» όσους γράφανε εναντίον τους από το fb κλπ.!!! (σ.σ. Όμορφος κόσμος...)

Με το που γράφτηκε λοιπόν το ΑΡΝΗΤΙΚΟ για το Δήμαρχο σχόλιο, σε χρόνο ρεκόρ τον πήρε η γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά και άρχισε να τον... «εκλιπαρεί» να τα βρει με τον Τσέπελη και να μην ξανα-δημοσιεύσει αρνητικά σχόλια σε βάρος του. Τα οποία άλλωστε θα "σφήνονται" απο τα γνωστά πληρωμένα με χιλιάδες ευρώ Μέσα κλκοπ

«Ενημερώσαμε για το σχόλιό σου για τον Δήμαρχο και στεναχωρέθηκε πολύ βέβαια το μήνυμά σου σβήστηκε, αλλά μας στεναχώρεσες ολους.», του είπε για να πάρει ωστόσο την σκληρή απάντησή του:

«Και ποιος σου έδωσε εσένα ειδικά το δικαίωμα να με παίρνεις τηλέφωνο τι σχόλια θα κάνω στο fb;  Ή να δίνεις εντολές να σβήνουν τα μηνύματα που δεν σας συμφέρουν... Κυρία Ψωμά πρόσεχε λίγο, διότι η πιάτσα λέει πολλά και διάφορα για σένα και τον ρόλο σου. Αλλιώς ξεκινήσαμε... κι αλλιώς είμαστε τώρα. Εμείς πληρώσαμε και δώσαμε τον αγώνα να βγει δήμαρχος ο κύριος Τσέπελης. Και μπορεί στις επόμενες εκλογές να διαδίδει ότι θα ξοδέψει πολλά λεφτά αλλά κι εμείς έχουμε λεφτά και θα έχει την τύχη του Δημαρχόπουλου και χειρότερα... Και καλά θα κάνεις να σταματήσεις να ανακατεύεσαι. 

Η δουλειά σου είναι να είσαι στο Δήμο, να εργάζεσαι και να εκτελείς τα καθήκοντά σου. ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ αδρά για τις υπηρεσίες σου αυτές. 

Ποιος σου είπε ότι μπορείς ταυτόχρονα να είσαι και στο λογιστικό σου γραφείο όπου σε βλέπει ο κόσμος να μπαινοβγαίνεις κάθε μέρα.. .Πρόσεξε γιατί στο τέλος εσύ θα εκτεθείς περισσότερο από τον οποιοδήποτε άλλο. Και δεν θα μου πεις ούτε εσύ, ούτε ο Τσέπελης τι σχόλια θα κάνω στις διάφορες αναρτήσεις που «λιβανίζουν» το έργο του... Εμείς ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα τι συμβαίνει...» και της έκλεισε το τηλέφωνο.

(σ.σ. Και στο ρεζουμέ η αποκάλυψη...! Τα «παπαγαλάκια» του Δημάρχου  «σβήνουν» τα αρνητικά σχόλια κατά του Τσέπελη, όταν αυτά είναι αποκαλυπτικά και δεν συμφέρει να τα διαβάσουν οι αναγνώστες του fb ! Και παράλληλα υπάρχει και βιομηχανία «στημένων»... like!

 Οι ίδιοι και οι ίδιοι, βολεμένοι ή της... «νύχτας» που οι περισσότεροι ψηφίζουν μάλιστα και σε άλλους Δήμους, αν κανείς δει τα πρώτα ονόματα βέβαια...

Δεν υπάρχουν σχόλια