GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ;

  Ωστόσο εκτός των άλλων, υπάρχει κι ένα επί πλέον ερώτημα που απασχολεί την κοινή γνώμη.

 

Ωστόσο εκτός των άλλων, υπάρχει κι ένα επί πλέον ερώτημα που απασχολεί την κοινή γνώμη.

Ποιο είναι αυτό;

Μα το θέμα της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ που ενώ είχε εκδοθεί στις 22-6-2021 και την είχε ζητήσει εγγράφως το μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ Φάνης Παπαδάκης από τον περασμένο Ιούλιο, μέχρι και σήμερα….δεν του δόθηκε με προσωπική απόφαση του Προέδρου Ιπποκράτη Καμαρίδη,. Όπως και άλλα έγγραφα και αποφάσεις που ζήτησε φυσικά ως μέλος του Δ.Σ.

Πόσο νόμιμο ωστόσο είναι αυτό; Την απάντηση θα πρέπει να μας την δώσει ο Εισαγγελέας Ξάνθης κ.Ξενοφών Κρίτσας, διότι τώρα πλέον μπορεί μεν να ενημερωθεί ο Φάνης Παπαδάκης και να πάρει την με αριθμό 151/2021 απόφαση του Πρωτοδικείου Ξάνθης-Ασφαλιστικά Μέτρα αφού θα βρίσκεται στα έγγραφα της δικογραφίας..!

-Δεν θα έπρεπε ωστόσο αξιότιμε κύριε Εισαγγελέα να είχε ήδη ενημερωθεί;;; Ως μέλος της διοίκησης της ΔΕΥΑΞ; Κάτι που στην ουσία του το αναγνωρίζει και ο ίδιος ο Εισαγγελέας Ξάνθης, καλώντας τον ως ανωμοτί μάρτυρα!!! ;;;

(Σ.Σ. Εκτός αν η συγκεκριμένη δημοτική επιχείρηση, είναι….συγχρόνως και…»ιδιωτική» οπότε καλώς και δεν ενημέρωνε τα μέλη της διοίκησης ο Πρόεδρος Ιπποκράτης Καμαρίδης. Πάω πάσο..)

(Σ.Σ. Και το βασικότερο φυσικά όλων είναι ποιος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ, νυν ή πρώην φέρει και τις περισσότερες (και σοβαρότερες) ποινικές ευθύνες, διότι τότε τα πράγματα αρχίζουν και γίνονται πολύ δύσκολα σε περίπτωση της ποινικής τους δίωξης…)

Δεν υπάρχουν σχόλια