GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ν. Κεχαγιάς: «Η Ξάνθη δεν είναι για αυτή την κατηγορία“! Δεν θέλω να το ακούω και να το λέω…»

Δηλώσεις παραχώρησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Θεσπρωτό και τη νικηφόρα πρεμιέρα ο Νίκος Κεχαγιάς.


Δηλώσεις παραχώρησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Θεσπρωτό και τη νικηφόρα πρεμιέρα ο Νίκος Κεχαγιάς.

  Μίλησε για το σπουδαίο και αγχωτικό όπως εξελίχθηκε τρίποντο, την συνέχεια που πρέπει να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα αλλά και την φράση «κλισέ» που τον ενοχλεί και δεν θέλει να ακούει.

  Αναλυτικά, όσα είπε:

  Για το τρίποντο με τον Θεσπρωτό: «Πετύχαμε την πρώτη νίκη στο πρώτο παιχνίδι στην έδρας μας. Έτσι όπως ήρθε μπορώ να πω ότι ήταν αγχωτική, γιατί όταν είσαι σε ένα τέτοιο εύθραυστο αποτέλεσμα ανά πάσα στιγμή κινδυνεύεις και μπορεί στην τελευταία φάση να χάσεις τους βαθμούς. Εμείς παρουσιαστήκαμε έτοιμοι και ειδικά στα πρώτα 20-25 λεπτά θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει τουλάχιστον δύο τέρματα».

  Επιπλέον, πρόσθεσε: «Ήταν ο δεύτερος αγώνας και υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό, είτε είσαι καλός, είτε είσαι κακός θα πρέπει να βρεις τρόπο να κερδίζεις τα παιχνίδια».

  Για την δύσκολη εβδομάδα από τότε που ανέλαβε: «Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμένα, γιατί ανέλαβα την προηγούμενη Παρασκευή και είχαμε αρκετές απουσίες με τραυματισμούς, Cοvid-19 αλλά και τους διεθνείς. Παρ’ όλα αυτά, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με αυτό που βλέπω στις προπονήσεις. Τα παιδιά έχουν μεγάλη διάθεση, όρεξη και το κυριότερο μεγάλη ποιότητα».

  Για τα επόμενα παιχνίδια: «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την Καβάλα με την απαραίτητη σοβαρότητα που αρμόζει σε κάθε παιχνίδι. Δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε κάτι λιγότερο. Στη συνέχεια παίζουμε με τον Αλμωπό Αριδαίας εντός έδρας και θέλουμε το απόλυτο των τριών νικών για να κλείσουμε την επόμενη εβδομάδα».

  Για τον κόσμο της Ξάνθης: «Εγώ ζω στην Ξάνθη εδώ και 32 χρόνια. Ήμουν αρκετές φορές προπονητή στην ομάδα. Την έχω ζήσει. Ο κόσμος της Ξάνθης θα πρέπει να έρθει περισσότερο κοντά στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όσους βρισκόντουσαν στο γήπεδο. Η συμπαράστασή τους ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Για να κάνεις πρωταθλητισμό θες τον κόσμο κοντά σου. Εμείς μπορεί να μην έχουμε πολλούς φιλάθλους σε αριθμό, αλλά έχουμε πολλούς φανατικούς και τους θέλουμε δίπλα μας».

  Για την έκφραση που τον ενοχλεί: «Η Ξάνθη δεν είναι για αυτή την κατηγορία. Είναι αλήθεια, αλλά έχει γίνει λίγο κλισέ και βαρετό. Τι κάνουμε όλοι όσοι είμαστε στην ομάδα αλλά και εκτός ομάδας για να αλλάξει αυτό; Για μένα αυτή την καραμέλα δεν θέλω να την λέω και να την ακούω. Ότι έγινε, έγινε αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Μέσα από την υπομονή, την δουλειά και την οργάνωση μπορούμε να πετύχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια