GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΤΩΡΑ ΠΟΥ «ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ» ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΞΑΝΘΗΣ, ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ «ΒΟΛΕΨΕΙ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ!

    Τον ή την Πρόεδρο του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης τον ή την ψηφίζουν οι δικηγόροι συνάδελφοί της.  

  


Είναι μια διαδικασία στην οποία δεν «πέφτει» ο λόγος σε μας τους «τρίτους» αφού είναι καθαρά μια υπόθεση στην οποία υπεισέρχονται κι άλλοι παράγοντες αλλά και οι «τριβές» που έχουν οι ίδιοι οι δικηγόροι αναμεταξύ τους.

Εγώ προσωπικά εκτιμώ ιδιαίτερα τον μαχητικό και καθαρό τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε όλα τα θέματα ο Κώστας Μαλάκης ως Πρόεδρος. Αλλά και το ότι ΤΟΛΜΗΣΕ ουκ ολίγες φορές να συγκρουστεί με σκληρά κατεστημένα και εντός Νέας Δημοκρατίας, που όπως φάνηκε τελικά τον… «πολέμησε» έντονα στις εκλογές της Κυριακής 28 Νοεμβρίου.,

Από την άλλη η νέα Πρόεδρος Δέσποινα Χατζηφωτιάδου ήδη με το «βόλεμα»του γιού της φαρμακοποιού στη θέση του γενικού γραμματέα (!) του Προέδρου του ΣΔΑΝ Μανώλη Τσέπελη αλλά και του αδελφού της ως φύλακα της ΔΕΥΑΞ, έχει δώσει το… ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ «στίγμα» της στην τοπική κοινωνία…!  Και η θέση τόσο του «Μ» όσο και η προσωπική μου, ήταν και παραμένει αταλάντευτα  σε τέτοια θέματα.

Εύχομαι λοιπόν στην κυρία Δέσποινα Χατζηφωτιάδου καλή  επιτυχία στα νέα της καθήκοντα στη θέση της  Προέδρου του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης και από την ώρα που… «όραμά» της είναι το «βόλεμα» των συγγενικών της προσώπων –ο ΣΔΑΝ για πρώτη φορά στην ιστορία του διαθέτει και έμμισθο… γενικό γραμματέα (!) χάρις στον κύριο Τσέπελη – να το ολοκληρώσει από τη νέα της θέση!!!

(σ.σ. Κι όσο για την γνωστή «κομματική» παρέα και τα «κουμπαριά» της Ν.Δ. τοπικά την αφήνουμε προς το παρόν στην κρίση των Νεοδημοκρατών… Προς το παρόν).

Δεν υπάρχουν σχόλια