GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Φόρος τιμής στους πεσόντες πυροσβέστες

  Τα αποκαλυπτήρια μνημείου πεσόντων πυροσβεστών στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής θα γίνουν σήμερα στις 12 το μεσημέρι. Το “παρών” θα δώσει ο υφυπουργός Κ...

 


Την τελετή συνοδεύει η φιλαρμονική του Πυροσβεστικού Σώματος η οποία φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια -από το 1971- αδιάλειπτης λειτουργίας.

Τα 19 μέλη της αποτελούν μια πλήρη μπάντα η οποία καλύπτει και τις απαιτήσεις και της ορχήστρας αν χρειαστεί. Η έδρα της είναι το κέντρο της Αθήνας, όμως δίνει συναυλίες σε όλη την ελληνική επικράτεια -οι συναυλίες έχουν μειωθεί τα δύο τελευταία χρόνια, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η επόμενη εκδήλωση είναι το ερχόμενο Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, στο Οίτυλο της Σπάρτης, για τα εγκαίνια στις εκεί εγκαταστάσεις στης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η Φιλαρμονική του Πυροσβεστικού Σώματος φιλοξενήθηκε στον ραδιοθάλαμο της ΕΡΤ Κομοτηνής, ο οποίος έχει την χωρητικότητα τη δυνατότητα αλλά και το έμψυχο δυναμικό σε τεχνικούς να φιλοξενεί μεγάλα μουσικά σχήματα, κατόπιν πρόσκλησης της προϊσταμένης, Ειρήνης Τσακίρη.

Στην έκτακτη εκπομπή που έγινε για το αφιέρωμα της Φιλαρμονικής, η οποία έπαιξε και τα πρώτα χριστουγεννιάτικα κομμάτια, συμμετείχε και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Αμαλία Γαρυφαλλίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια