GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ανθή Βούλγαρη, ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟ... 83%;;; Εκπρόσωπος τύπου του Φανουράκη πάλι ο... MEGA(s) Ιορδάνης Χασαπόπουλος!

    -Για ακόμη φορά χρησιμοποίησαν το  Mega  για να εξ-ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ προσωπικά συμφέροντα, ισχυριζόμενοι ότι έχουν στοιχεία του... ΕΟΔΥ ενώ επ...

  

-ΤΟ MEGA ανήκει τους τηλεθεατές του, όχι στους Ιορδάνηδες!

*Δεν ήξερε που να "κρυφτεί" και πάλι το «δίδυμο» Χασαπόπουλος και Βούλγαρη όταν βγήκε και τους αποστόμωσε ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης λέγοντας πως ο ίδιος πήρε τον Τσαλικάκη και του είπε, δεν έχουμε στοιχεία για τους Δήμους!!!

Η σκανδαλώδης παραχώρηση Ξανθιώτικης γης στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο με εμπλοκή Πεταλωτή και Καραλίδη που αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Για μια ακόμη φορά –το πρωί της Παρασκευής- ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος χρησιμοποίησε το Mega με ρεπόρτερ  την... ανεψιά του των απευθείας αναθέσεων από το Δήμο Ξάνθης, για να "αναπαραγάγει" τα περιβόητα στοιχεία του... γνωστού Φανουράκη, ως  στοιχεία του... ΕΟΔΥ!!!

(σ.σ. Αλήθεια, γιατί κρύβεται ο φίλος του Φανουράκη ο Σαπουνάς και δεν βγαίνει ο ίδιος στο αέρα;; Και από πότε οι αντιδήμαρχοι Ιορδάνη Χασαπόπουλε και Ανθή Βούλγαρη, έχουν καταστεί εκπρόσωποι τύπου του ΕΟΔΥ;;; Και στέλνουν email σε επιλεγμένα ΜΜΕ που ο Δήμος Τσέπελη - Φανουράκη... "χρυσοπληρώνει" χιλιάδες ευρω για να κάνει την προπαγάνδα του; Και να καθυβρίζει την Αντιπολίτευση;

Μπορεί να μας δώσει παρόμοιο παράδειγμα σε όλη την Ελλάδα ο Mega-s δημοσιογράφος που ακούει στο όνομα Ιορδάνης Χασαπόπουλος; Ή κυρία Ανθή

Αντιδήμαρχος και μάλιστα με την ιστορία του Φανουράκη, να "εκπροσωπεί" τον  ΕΟΔΥ στη Ξάνθη;

Προκαλώντας  την νοημοσύνη των Ξανθιωτών, για να τον αποστομώσει ο ίδιος ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης που έκανε παρέμβαση και δεν ήξερε που να κρυφτεί και ο ίδιος, αλλά και η Βούλγαρη!!!

Που χρησιμοποιούν το mega για να "εξυπηρετήσουν" συγκεκριμένα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ; 

Τι του είπε ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης του Χασαπόπουλου και τον... ξεδόντιασε;; Μαζί με την Βούλγαρη; Μα την αλήθεια.

Ότι αυτά τα στοιχεία είναι τα στοιχεία που έδωσε ο... Φανουρακης στον Τύπο, αφού ο ίδιος προσωπικά επικοινώνησε με τον διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ.Τσαλικάκη και του είπε ότι "δεν έχει στοιχεία για τους Δήμους!!!"

Πάρτε τον κύριο Τσαλικάκη και ρωτήστε τον, είπε ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης στον... "τραυλίζοντα" Ιορδάνη Χασαπόπουλο που δεν ήξερε που να κρυφτεί!!! (σ.σ. Δεν καλύπτονται όλα με χαμόγελα αμηχανίας, για να παρουσιάζονται τα στοιχεία Φανουράκη ως στοιχεία του ΕΟΔΥ!

Τον Τσαλικάκη που ακύρωσε εντός ολίγων ωρών την απόφασή του για το Κέντρο Υγείας Φερών επειδή θα πολιτευτεί στον Έβρο η Γκάγκα αλλά επιχειρεί να "κλείσει" το Κέντρο Υγείας Αβδήρων!

Και την Παγώνη να συμφωνεί με τον Δήμαρχο Αβδήρων και να του λέει "Δήμαρχε, να εντείνεις τις προσπάθειές σου να μην κλείσει το κέντρο υγείας!!!"

Την ίδια ώρα τα στοιχεία της ΚΕΔΕ αναφέρουν ότι στους εμβολιασμούς των υπαλλήλων εργαζομένων, ο Δήμος Ξάνθης έρχεται... ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ σε ποσοστό με πρώτο τον... Δήμο Αβδήρων!!!

Ενώ επαναλαμβάνουμε ότι τα στοιχεία που έδωσε ο Φανουράκης και πρόβαλε ως στοιχεία του ΕΟΔΥ ο Χασαπόπουλος (σ.σ. 83% εμβολιασμών ο Δήμος), εμφανίζουν τον Δήμο Ξάνθης να έχει 55.000 κατοίκους, ενώ σύμφωνα με την απογραφή του 2011 ο πληθυσμός είναι 64.647 κατοίκους!!!

(σ.σ. Τώρα πως γίνεται Ιορδάνη Χασαπόπουλε, τα στοιχεία αυτά να στα δίνει ο... Φανουράκης κι εσύ να λες οτι είναι του... ΕΟΔΥ μαζί την Ανθή Βούλγαρη!!! 55.000 κατοίκοις έχει ο ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ή μήπως...65.000; 83% εμβολιαστική κάλυψη στα Κιμμέρια και στο Δροσερό; Ποιός δουλεύει ποιόν;

Σε προκαλούμε λοιπόν να βγάλεις το επίσημο χαρτί του ΕΟΔΥ με αριθμό πρωτοκόλλου και ημερομηνία!!! Διότι το Mega ανήκει στους τηλεθεατές του κι όχι στους Χασαπόπουλους και τους «χορηγούς»...Κι ο νοών νεοίτω...).

Δεν υπάρχουν σχόλια