GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σήκω Αθάνατη «γριούλα» να τον... χαρείς!!! Στην Κωνσταντινούπολη για «ψώνια» με το ζεύγος Λεβέντ ο Φανουράκης με την Ελίντα!!! Πάνω από 500 like!

  *Ειλικρινά μου στείλανε, τουλάχιστον... πέντε «θαυμαστές» του, την τρομερή ανάρτηση του Μανώλη    Φανουράκη στον τοίχο του στο fb στις 20 ...

 


*Ειλικρινά μου στείλανε, τουλάχιστον... πέντε «θαυμαστές» του, την τρομερή ανάρτηση του Μανώλη  Φανουράκη στον τοίχο του στο fb στις 20 Νοεμβρίου 2021 από την Κωνσταντινούπολη!!!

Καμία σχέση ο Φανουράκης που .. «αγωνιούσε» όταν ο Αμοιράς τον «έδιωχνε» από το τζοκεράδικο για δεν πήγαινε άλλο με τον κύριο «Ζω για να ποντάρω...» και την Αθάνατη Γριούλα που πήγαινε και τον «γύρευε» -αλλά και τον «ξεφώνιζε» έξω από το Δημαρχείο Ξάνθης- για τα δανεικά κι αγύριστα...!

Και η δημοτική παράταξη «ΞΑΝΘΗ για όλους» ακόμη και με την συναίνεση του πρώην συνεταίρου και επί χρόνια κολλητού  Πάνου Σταυρακάρα τον «έδιωχνε ΚΑΚΉΝ ΚΑΚΩΣ», μετά και το δημοσίευμα του Καμαρίδη τον χαρακτήριζε... «απατεώνα» τον Δεκέμβρη του 2018!!!

Ζούμε πλέον πραγματικά στην ΝΕΑ... ΕΠΟΧΗ του Φανουράκη όμως ....όχι  του Ιπποκράτη Καμαρίδη, αφού ενώ και ο ίδιος μολονότι γνωρίζει ότι «βοά» η Ξάνθη γύρω από τις χιλιάδες ευρώ των απευθείας αναθέσεών του και τις σε βάρος του καραμπινάτες μηνύσεις για πλαστογραφίες..!

-ΖΕΙ πλέον στον.. δικό του ευτυχισμένο κόσμο, της χλιδής αλλά και των πάνω από 500 likes!!!

Με τον «ανεξάρτητο» μάλιστα δημοτικό σύμβουλο της Αγάπης Σταμάτη Σταμιάδη να τους εύχεται... καλά ...να περνάνε!!! Απλά τέλεια...! Σταμάτη Πρόεδρε, μην αγχώνεσαι


*Σήκω Αθάνατη «γριούλα» να τον... χαρείς!!! Και να χαρείς όχι μόνο τα μεγαλεία του αλλά και τα likes που απολαμβάνει!! Με πρώτα φυσικά του «Λαδόκολλα» Άρη Γιαπουντζή και δεύτερο τον ανεπανάληπτο πρώην συνέταιρο της Ρίας τον «Τσίπουρα»!! Που την Κυριακή απόντως του αρχηγού "Ζω για να ποντάρω...", ήταν απόντες και απο το γήπεδο του ΑΟΞ! 

(Απορώ πως οι παίχτες του ΑΟΞ μπήκαν μετά απο αυτό στο γήπεδο...και κέρδισαν!)

Και στην είδηση. Στην Κωνσταντινούπολη για «ψώνια» με τον ανεψιό του Ψευτομουφτή Ξάνθης Καρά Οσμάν Χασάν Λεβέντ πήγε για το Σαββατοκύριο ο Φανουράκης με την αγαπημένη του Ελίντα!!!

Αφήνοντας μάλιστα την,,, ΑΟΞάρα του, χωρίς την.. .παρουσία του στις εξέδρες των επισήμων!!!

Με αποτέλεσμα να... ΚΕΡΔΙΣΕΙ η ομάδα της Ξάνθης!!! (σ.σ. Να και το καλό νέο δηλαδή...αφού όταν είναι παρών, σπάνια κερδίζουμε...! ).

Και στην λεπτομέρεια. Με φόντο λοιπόν στην φωτογραφία το κατάστημα Luis Vuitton με τις πανάκριβες τσάντες και γόβες, αυτοκίνητο... Bentley και φουλ likes η... ΑΟΞάρα Μανώλης Φανουράκης που δημιούργησε ολόκληρο επεισόδιο γιατί τον καθυστέρησαν λίγα λεπτά στην είσοδο του γηπέδου του ΑΟΞ, αντί να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας μας βρέθηκε στην ακριβότερο εμπορικό κέντρο της Κωνσταντινούπολης  μαζί με τον αντιδήμαρχο Ξάνθης και ανεψιό του Ψευτομουφτή Ξάνθης Καρά Οσμάν Χασάν Λεβέντ και φυσικά  την αγαπημένη του Ελίντα. Και εξ' απορρήτων του! Απλά τέλεια!

*Τσιτσιπάς Παρίσι, συνεντεύξεις στα κανάλια για το... τένις (σ.σ. Όχι για τον Τενη...), ψώνια στην Κωνσταντινούπολη και ακριβά γούστα ειλικρινά όλοι μας (ακόμη κι αυτοί που μας βλέπει ως αντιπάλους...), χαιρόμαστε με την... ευτυχία του!! Και το χρήμα που όπως και ο βήχας άλλωστε δεν κρύβονται!!!

Σήκω... Αθάνατη «γριούλα» να τον δείς. Και να τον χαρείς!

Όπως τον χαίρονται όχι μόνο οι like-οπαδοί του, ο γιατρός και πρώην βιντεοσκόπος του Ματθαίος Σαββίδης στα παιχνίδια της Ελπίδας Γενισέας, ο Αφεντούλης με τον Σπανίδη και ο Σταυρακάρας...!

Αλλά και η γενική γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά αλλά και όλοι όσοι ζουν για να... «ποντάρουν»!!!

(σ.σ. Ελίντα ένα αναμνηστικό... Γιατί δεν με βλέπω όχι μόνο έξω από κατάστημα Luis Vuitton στην Κωνσταντινούπολη, αλλά ούτε στα... Κινέζικα!!! Της Πόλης εννοώ...!).

Δεν υπάρχουν σχόλια