GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ: Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 4ης ΥΠΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ!

    Υπενθυμίζουμε ότι τα στοιχεία χαμηλής εμβολιαστικής κάλυψης στον Δήμο Αβδήρων, διαψεύδει ο Δήμαρχος Γιώργος Τσιτιρίδης, ο οποίος τονίζει...

  


Καθώς τα τελευταία 24ωρα «διέρρευσαν» σε μερίδα του  τοπικού Τύπου και των ΜΜΕ (των απευθείας αναθέσεων),  στοιχεία περί κατανομής της εμβολιαστικής κάλυψης στην Ξάνθη, χωρίς ωστόσο καμία επίσημη αναφορά σε πηγή προέλευσης, ενώ όπως αποκαλύφθηκε από τον ίδιο τον Δήμαρχο Αβδήρων, εστάλησαν με email σε συγκεκριμένα site του Φανουράκη από το Δήμο ταυτόχρονα την ίδια ώρα!!! (σ.σ. Τετάρτη βράδυ...)

Στα εν λόγω στοιχεία ο Δήμος Ξάνθης παρουσιάζει τεράστια εμβολιαστική κάλυψη (83%) και οι υπόλοιποι Δήμοι έπονται, με τον Δήμο Αβδήρων μάλιστα να βρίσκεται στην τελευταία θέση!!! Με ποσοστό περίπου .... 18%!

Ωστόσο όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αβδήρων, στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και στους Ιορδάνη Χασαπόπουλο-Βούλγαροι, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο ίδιος  μάλιστα ο Δήμαρχος Αβδήρων όπως είπε, επικοινώνησε με τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ αλλά και τον ΕΟΔΥ ζητώντας να λάβει ενημέρωση για την κατανομή της εμβολιαστικής κάλυψης και του επισήμαναν πως δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία ανά Δήμο.

Και ρωτάμε εμείς όχι τον Ιορδάνη αλλά την ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ!!! Ποιος σας έδωσε τα στοιχεία που παρουσιάσατε στην εκπομπή σας;;; Παίζοντας το «παιχνίδι» του Φανουράκη που έχει δώσει απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ στην ΑΝΕΨΙΑ του Ιορδάνη Χασαπόπουλου (και ρεπόρτερ σας) για.... φωτοτυπικό χαρτί!!!; Ύψους 22.086 ευρώ  μόνο για μια απευθείας ανάθεση στις 3 Μαρτίου του 2021;


ΚΕΔΕ: ΠΡΩΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΕΡΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ!


Ότι στην Π.Ε Ξάνθης, ο  Δήμος Αβδήρων έρχεται ΠΡΩΤΟΣ με ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ το Δήμο Ξάνθης!!!

Συγκεκριμένα η  ΚΕΔΕ έδωσε στη δημοσιότητα αρχείο υπό τον τίτλο « ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΕ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ » που μπορείτε να δείτε κατωτέρω και τα ΕΠΙΣΗΜΑ ποσοστά των Δήμων της ΠΕ Ξάνθης!!!

πηγή:  www.airetos.gr

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΗΜΩΝ Π.Ε ΞΑΝΘΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ 76%

ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΗΣ 75%

ΔΗΜΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ 69%

ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ 67%

ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ… ΒΟΣΚΟΤΟΠΙ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΚΑΡΑΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΗ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ!



 

Σκανδαλώδη παραχώρηση θρακικής γης στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο με εμπλοκή Πεταλωτή και Καραλίδη αποκαλύπτει ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Σε «σκανδαλώδη παραχώρηση γης στον “πράσινο” μεγαλοδημοσιογράφο Ιορδάνη Χασαπόπουλο» αναφέρεται σε πρωτοσέλιδο της  η Newsbomb του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Η εφημερίδα χαρακτηρίζει την υπόθεση ως «μέγα σκάνδαλο» και κάνει λόγο για «νέο Βατοπέδι στην Ξάνθη» καθώς όπως γράφει στον Χασαπόπουλο παραχωρήθηκε φιλέτο δημόσιας γης 25 στρεμμάτων μόνο με 758 ευρώ το χρόνο!

Στην υπόθεση η εφημερίδα εμπλέκει τον επιστήθιο φίλο του Χασαπόπουλου και κυβερνητικό εκπρόσωπο των κυβερνήσεων Παπανδρέου, τον Γιώργο Πεταλωτή. Σχετικά με την… υπόθεση γράφει: 

Η Ξάνθη είναι η  ιδιαίτερη πατρίδα του δημοσιογράφου του “Mega” και εκεί συνηθίζει να κάνει βόλτες με  τον Πεταλωτή. Κατά τις καλοκαιρινές διακοπές του, στις 25 Αυγούστου, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος εμφανίστηκε στη Μαρώνεια με τον Πεταλωτή. Άρχισαν να μιλούν σε μια παρέα φίλων και παλιών μελών του ΠΑΣΟΚ για την ανάπτυξη της περιοχής, ακόμα και με εναλλακτικές μορφές όπως ο αγροτουρισμός. «Έρχεται η ανάπτυξη», όπως είπε κάποιος μετά τον άλλο που είχε αναφωνήσει ότι «λεφτά υπάρχουν».
Επειδή η Ξάνθη είναι μικρή πόλη και τίποτε δεν μένει κρυφό, κάποιοι έψαξαν και έβγαλαν… λαβράκι. Μερικές ημέρες πριν απ’ αυτό το περιστατικό, στις 2 Αυγούστου, δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια» η απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης  Φώτη Καραλίδη, η παραχώρηση έκτασης 25 στρεμμάτων στην Καλλιθέα Σταυρούπολης, στην εταιρεία με την επωνυμία «Ιορδάνης Χασαπόπουλος Μονοπρόσωπη ΕΠΕ» που την διαχειρίζεται ο γνωστός δημοσιογράφος.
Οι ντόπιοι λένε ότι αυτή η περιοχή αποτελεί ένα μικρό παράδεισο χάρη στην βλάστηση, τα ειδυλλιακά χαρακτηριστικά και με τον παραδοσιακό οικισμό της, ο οποίος σχεδόν έχει εγκαταλειφθεί αφού εκεί παραμένουν μόνο 20 μόνιμοι κάτοικοι. Στο δάσος που εναλλάσσεται με τους οπωρώνες, μέσα στα ρυάκια και στα ποταμάκια, ο συντάκτης που καλύπτει ΠΑΣΟΚ για το “Mega” εξασφάλισε να αναλάβει τη διαχείριση ενός «φιλέτου» συνολικού εμβαδού 24.736,62 τ.μ. για τα επόμενα 25 χρόνια.
Τίποτε όμως δεν θα ήταν μεμπτό εάν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος δεν κατάφερνε να ωφεληθεί από τις «συμπτώσεις», όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Newsbomb. Η τιµή εκκίνησης του καταβλητέου τιµήµατος για την ετήσια ενοικίαση της εν λόγω περιοχής καθορίσθηκε από την Περιφέρεια στα 742 ευρώ.
Η εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης του γνωστού δημοσιογράφου κατέθεσε μεγαλύτερη προσφορά κατά 16 ευρώ. Έτσι, με 758 ευρώ το χρόνο ο Ι. Χασαπόπουλος εξασφάλισε 25 στρέμματα δημόσιας γης σε περιοχή ως το 2038 (με πρόβλεψη παραχώρησης για μια δεκαετία ακόμα), όπου μπορεί να φτιάξει πολύ “mega mou” αγροτοτουριστικές μονάδες για τη φιλοξενία VIP φραγκάτων, ένα βήμα από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα και τα γειτονικά θέρετρα σκι ή τα εμπορικά κέντρα. 

Πηγή:  http://zoornalistas.blogspot.gr

( σ.σ. Αλήθεια Ιορδάνη Χασαπόπουλε,τι γίνεται με την "επένδυση" που θα έκανες στην Καλλιθέα Σταυρούπολης το 2013; Ποιόν.... αιώνα θα την υλοποιήσεις; Και τι γίνεται με την επένδυση του κολλητού σου  Μάκη Τοπαλίδη στο "Νησάκι"  που ανήκει στην Μητρόπολη Ξάνθης; Και θα έκαναν μαζί με τον ... Φαναράκη πριν κάποια χρόνια τον περίφημη "Βάτραχο"; Τι χρήματα πήρε η Μητρόπολη Ξάνθης για το συγκεκριμένο ακίνητο επί τόσα χρόνια; )

Δεν υπάρχουν σχόλια