GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ…ενωμένο δυνατό!; Περιμένουμε πάνω από 250.000 ψηφοφόρους!

  *Ποιοι βρέθηκαν στο πλευρό του Ανδρέα Λοβέρδου, ποιοί απουσίαζαν ενώ πήγαν σε Ανδρουλάκη και Παπανδρέου! Την Ξάνθη επισκέφθηκε ο Υποψήφιος...

 




*Ποιοι βρέθηκαν στο πλευρό του Ανδρέα Λοβέρδου, ποιοί απουσίαζαν ενώ πήγαν σε Ανδρουλάκη και Παπανδρέου!


Την Ξάνθη επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος, συνοδευόμενος από την βουλευτή Δράμας Χαρά Κεφαλίδου.

Αρχικά ξεκίνησε τις επισκέψεις του με συνάντηση με τον Μητροπολίτη Ξάνθης κ.Παντελεήμονα, ενώ στη συνέχεια μετέβη στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης όπου έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής συνοδευόμενος και από τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Ξάνθης Μπαράν Μπουρχάν και τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Φώτη Καραλίδη.

Αίσθηση προκάλεσε το  γεγονός ότι στις ομιλίες και δηλώσεις του μιλούσε μόνο για…ΠΑΣΟΚ κι όχι για ΚΙΝΑΛ, ενώ στο πλευρό του βρέθηκαν και πολλά γνωστά τοπικά στελέχη όπως η μαχητική δικηγόρος Λίτσα Μιχαηλίδου, ο δικηγόρος Γιάννης Παπαχριστόπουλος, η δικηγόρος κ.Βερβερίδου, ο επικεφαλής της παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους Σάββας Μελισσόπουλος που πήγε σε όλες τις συγκεντρώσεις των υποψηφίων Προέδρων του ΚΙΝΑΛ, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης Άγγελος Μπεμπεκίδης, ο Πρόεδρος του Αγροτικού συλλόγου Ξάνθης Κώστας Δαλάτσης κ.ά. 

Αντίθετα απουσίαζαν,  ο Σωκράτης Ξυνίδης (σ.σ. Πήγε στους Ανδρουλάκη, Παπανδρέου και Χρηστίδη), ο Ανέστης Αντωνιάδης με το επιτελείο του Ανδρουλάκη στη Ξάνθη, Θανάσης Ξυνίδης (πήγε μόνο στον Παπανδρέου), Σωτήρης Στολίδης (είναι με Παπανδρέου), Κατερίνα Λαφτσή κλπ

Την ομιλία του στο Elisso Hotel κάλυψε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων το Next tv την Παρασκευή στις 21.00 ενώ σε δηλώσεις του ο Ανδρέας Λοβέρδος μίλησε για συμμετοχή πάνω από 250.000 ψηφοφόρων υποσχόμενος υψηλά ποσοστά για το ΠΑΣΟΚ αν ο ίδιος εκλεγεί Πρόεδρος, στις εκλογές του 2023.

«Ο πρώτος στόχος είναι να υποσχεθούμε πολύ μεγάλα εκλογικά ποσοστά στις εκλογές του 2023 και ο δεύτερος να παραμεριστούν οι φθοροποιοί εσωκομματικοί «μηχανισμοί». Το κόμμα μας δεν έχει οργάνωση, αλλά έχει «μηχανισμούς» και αυτοί δεν βοηθούν την διάδοση του μηνύματός μας. Οι «μηχανισμοί» εξυπηρετούν πρόσωπα. Άρα εμείς θέλουμε ένα κόμμα δημοκρατικό, ανοικτό, πλατύ, ευρύ, που συνδυάζει την άμεση δημοκρατία με την αντιπροσωπευτική δημοκρατία, να το κάνουμε το πιο δημοκρατικό κόμμα στην Ευρώπη», τόνισε χαρακτηριστικά. .

Αναφορικά με τις εντυπώσεις του για την συνάντηση με τον Μητροπολίτη Ξάνθης κ.κ.Παντελεήμονα, ο Ανδρέας Λοβέρδος αλλά και με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Άγγελο Μπεμπεκίδη τόνισε ότι τα εξής: «Σε ο,τι αφορά στον Σεβασμιότατο, έχουμε πολύ στενή συνεργασία, προέρχεται από το παρελθόν και σχετίζεται με τα θέματα της περιοχής. Σε ο,τι αφορά στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης είπε ότι είναι πολύ καλά οργανωμένο, κάναμε μια καταγραφή των θεμάτων της περιοχής με κύριο θέμα τα υψηλά ποσοστά ανεργίας στη χώρα.

«Η 5η Δεκεμβρίου, είναι η αφετηρία. Να κάνουμε πραγματικότητα τα εκλογικά ποσοστά που μας δίνουν οι δημοσκοπήσεις και να τα διπλασιάσουμε κιόλας» τόνισε χαρακτηριστικά. 

Τέλος αναφορικά με την μετεκλογική συνεργασία συνεργασία με την ΝΔ, ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε ότι:

*Καμία συνεργασία δεν διεκδικούμε αυτήν την στιγμή. Αυτήν την στιγμή διεκδικούμε  τον υπερδιπλασιασμό των δυνάμεων της παράταξης. Όλα τα άλλα έπονται και αν αυτό το πετύχουμε και στις εκλογές του 2023, αυτήν την ερώτηση θα την κάνετε όμως στην ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πλευρά της η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Δράμας Χαρά Κεφαλίδου που τον συνόδευε  στάθηκε κυρίως στη συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ στις 5 Δεκεμβρίου., τονίζοντας ότι η καρδιά της Ελλάδος χτυπάει στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Σημειώνεται ότι τόσο ο Ανδρέας Λοβέρδος όσο και η Μαρία Κεφαλίδου τόνισε ότι «δεν υπάρχει καμιά περίπτωση διάσπασης του ΚΙΝΑΛ όποιος κι αν προκύψει αρχηγός και με τους δυο να επαναλαμβάνουν φυσικά το γνωστό σλόγκαν, «με την εκλογή του Ανδρέα Λοβέρδου στη θέση του Προέδρου, το πρωϊ θα μιλάμε για ΚΙΝΑΛ και το βράδυ για ΠΑΣΟΚ»! 

















Δεν υπάρχουν σχόλια