GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χαρδαλιάς: Διάθεση 1,16 εκατ. ευρώ για την κάλυψη ιατροφαρμακευτικών δαπανών των στελεχών του Στρατού Ξηράς που υπηρετούν στην Ξάνθη

  «Με μέριμνα του Γενικού Επιτελείου Στρατού διατέθηκε πίστωση ύψους 1.160.000 ευρώ στο Ελεγκτήριο Δαπανών Υγειονομικής Περίθαλψης, το οποίο...

 «Με μέριμνα του Γενικού Επιτελείου Στρατού διατέθηκε πίστωση ύψους 1.160.000 ευρώ στο Ελεγκτήριο Δαπανών Υγειονομικής Περίθαλψης, το οποίο εξυπηρετεί τα στελέχη του Στρατού Ξηράς που υπηρετούν στην Ξάνθη (IV ΤΑΞΥΠ/ΔΥΓ/ΕΔΥΠ), με σκοπό την άμεση εξόφληση των υποχρεώσεων από δαπάνες υγειονομικής περίθαλψης τρέχοντος έτους, της στρατιωτικής υπηρεσίας».

  Αυτό γνωστοποίησε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, απαντώντας σε ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης και Θανάσης Παφίλης με θέμα «Μη καταβολή ιατροφαρμακευτικών δαπανών στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων».

  Παράλληλα, παρατήρησε ότι «τόσο στο Πολεμικό Ναυτικό όσο και στην Πολεμική Αεροπορία, η καταβολή των νοσηλίων συνεχίζεται απρόσκοπτα, χωρίς να υφίστανται σοβαρές εκκρεμότητες, ενώ τυχόν μεμονωμένα περιστατικά αντιμετωπίζονται έγκαιρα με τη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων».


Δεν υπάρχουν σχόλια