GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Με φυλάκιση που μπορεί να φτάσει έως τα 10 χρόνια θα τιμωρούνται όσοι παραποιήσουν  πιστοποιητικά εμβολιασμού  στην  Αίγυπτο  όπως προειδοπο...


Με φυλάκιση που μπορεί να φτάσει έως τα 10 χρόνια θα τιμωρούνται όσοι παραποιήσουν πιστοποιητικά εμβολιασμού στην Αίγυπτο όπως προειδοποίησε το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Από χθες, 15 Νοεμβρίου, απαγορεύεται η είσοδος σε όλους τους ανεμβολίαστους δημοσίους υπαλλήλους στους χώρους εργασίας τους, καθώς επίσης και στους ανεμβολίαστους φοιτητές η είσοδος στα κρατικά Πανεπιστήμια, με εξαίρεση και στις δύο περιπτώσεις εκείνους που θα μπορούν να επιδείξουν αρνητικό τεστ PCR, και αυτό θα πρέπει οπωσδήποτε να επαναλαμβάνεται κάθε εβδομάδα.

Η αιγυπτιακή κυβέρνηση θα σκληρύνει ακόμη περισσότερο τα μέτρα κατά της πανδημίας, καθώς θα επεκτείνει από την 1η Δεκεμβρίου το ίδιο μέτρο για όλο το κοινό στις δημόσιες υπηρεσίες, απαγορεύοντας την είσοδο όλων των ανεμβολίαστων πολιτών σε όλες ανεξαιρέτως τις κυβερνητικές υπηρεσίες, με μοναδική και πάλι εξαίρεση εκείνους που θα μπορούν να παρουσιάσουν αρνητικό τεστ PCR.

Με βάση όλα αυτά τα νέα μέτρα που άρχισαν να ισχύουν από χθες, Δευτέρα, για τους υπαλλήλους και τους φοιτητές, η γνησιότητα των πιστοποιητικών εμβολιασμού θα ελέγχεται αυστηρά, τονίζουν οι αρμόδιες πηγές του Υπουργείου Υγείας και Πληθυσμού της Αιγύπτου.

Πηγή:cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια