GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δίαιτα Βρώμης (Oatmeal diet), τί είναι και πως λειτουργεί;

  Η  δίαιτα βρώμης ( oatmeal   diet ),  μία άλλη πολυσυζητημένη δίαιτα, θα μας απασχολήσει σήμερα.

 Η δίαιτα βρώμης (oatmeal diet), μία άλλη πολυσυζητημένη δίαιτα, θα μας απασχολήσει σήμερα.

Ο πολτός (πλιγούρι) βρώμης παράγεται από την ξηρή βρώμη, η οποία θεωρείται ως ένα προϊόν ολικής αλέσεως με αρκετά ωφέλιμες ιδιότητες.

Είναι όμως ο πολτός της βρώμης ικανός να σας δώσει πραγματικά αποτελέσματα σε μία προσπάθεια απώλειας βάρους;

Αυτό είναι και το κύριο θέμα μαζί φυσικά με τον βαθμό ασφάλειας που σας εξασφαλίζει η συγκεκριμένη δίαιτα, που θα εξετάσουμε παρακάτω.

Πάντως ο πολτός βρώμης είναι μία από τις αγαπημένες τροφές του πρωινού πολλών ατόμων και η γεύση της μπορεί να γίνει εξαιρετικά ελκυστική προσθέτοντας φρούτα ή άλλα κατάλληλα συστατικά.

Με αυτή λοιπόν την προσφορά της βρώμης και του πολτού της παρουσιάστηκε μία δίαιτα η οποία έχει ως κεντρικό γεύμα τον πολτό της βρώμης.

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω πιο αναλυτικά τι ακριβώς είναι αυτή η δίαιτα και τι προτείνει για την απώλεια βάρους που μας ενδιαφέρει.

Τί ακριβώς είναι η δίαιτα βρώμης

Επισκόπηση

Ακολουθώντας την συγκεκριμένη δίαιτα, σας προτείνεται να καταναλώνετε μεγάλες ποσότητες πολτού βρώμης. Ακόμη δε και στην περίπτωση που προσθέσετε άλλες τροφές είστε και πάλι υποχρεωμένοι/ες να καταναλώνετε κάποια ποσότητα του πολτού αυτού.

Η κατανάλωση αυτού του πολτού περιέχει πολύ μικρό αριθμό θερμίδων ενώ προσφέρει υψηλή ποσότητα φυτικών ινών.

Το ισχυρό επιχείρημα αυτής της, παράξενης κατά κάποιο τρόπο, διατροφής, είναι ότι γίνεστε ολοένα πιο υγιείς και στο ίδιο διάστημα χάνετε βάρος.

Υπάρχουν τρεις (3) διακριτές φάσεις και η συμβουλή μου είναι να ακολουθήσετε την δίαιτα αυτή για τις περιόδους που συνιστάται.

Δυστυχώς δεν υπάρχει επίσημη ιστοσελίδα ή ιστότοπος που να περιγράφει ή να δίνει οδηγίες σχετικά με την δίαιτα.

Υπάρχουν όμως πάρα πολλές πληροφορίες σε ανεξάρτητες ιστοσελίδες που σας δίνουν τις αναγκαίες πληροφορίες εφόσον αποφασίσετε να ακολουθήσετε την συγκεκριμένη δίαιτα.

Άλλωστε είναι μία μέθοδος δίαιτας η οποία ξεκίνησε από ορισμένες ιδέες στο διαδίκτυο.

διαβάστε περισσότερα και βρείτε την δίαιτα στο Health-Fitness




Δεν υπάρχουν σχόλια