GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε αναμμένα κάρβουνα η Τουρκία

  Έντονος προβληματισμός φαίνεται ότι επικρατεί στην Τουρκία μετά τις τελευταίες κινήσεις της χώρας μας στο πεδίο της εξωτερικής πολιτικής. ...

 Έντονος προβληματισμός φαίνεται ότι επικρατεί στην Τουρκία μετά τις τελευταίες κινήσεις της χώρας μας στο πεδίο της εξωτερικής πολιτικής. Τα ταξίδια τόσο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όσο και του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια με την υπογραφή διμερών συμφωνιών δεν έχουν περάσει ασχολίαστα από τα τουρκικά ΜΜΕ.

Στην Τουρκία – όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ  θεωρούν ως απειλή τις συμμαχίες που συνάπτει η χώρα μας, και επικαλούνται τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σαουδική Αραβία. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Yeni Safak για την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στη Σαουδική Αραβία, «ο Μητσοτάκης που συναντήθηκε με το διάδοχο του θρόνου Σαλμάν έβαλε στόχο την Τουρκία».

«Στην Ανατολική Μεσόγειο τα νερά δεν ηρεμούν» υποστηρίζει με τη σειρά της η Ηurriyet. Και ο λόγος, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, είναι ασκήσεις που γίνονται στην περιοχή, με πιο πρόσφατες τις ασκήσεις Ελλάδας – Αιγύπτου νοτιοδυτικά της Κρήτης.

Επίσης, η Cumhuriyet σχολιάζει την Τετάρτη ότι «ενώ ο Βαρθολομαίος συναντήθηκε με όλους (Μπάιντεν, Μπλίνκεν, Πελόζι) η συνάντηση Ερντογάν με Μπάιντεν ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει».



Δεν υπάρχουν σχόλια