GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Απάτες στη Ροδόπη: Επιτήδειοι με διάφορα προσχήματα κλέβουν χρήματα από τους λογαριασμούς των θυμάτων τους

  Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 29-9-2021 το μεση...

 Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 29-9-2021 το μεσημέρι, εξαπάτησαν ημεδαπό στην πόλη της Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα, ο παθών έλαβε μήνυμα (sms), που εμφανιζόταν ως αποστολέας τράπεζα, στο οποίο αφενός μεν αναφερόταν ότι είχε μπλοκαριστεί ο λογαριασμός του αφετέρου δε εμπεριείχε σύνδεσμο (link) τον οποίο ο παθών ακολούθησε, με αποτέλεσμα οι δράστες να αποκτήσουν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε λογαριασμό του και να προβούν σε μεταφορά χρημάτων, ύψους 802 ευρώ. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής

Επίσης έρευνες των αστυνομικών Αρχών γίνονται και για την ταυτοποίηση άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη ο οποίος την 23-9-2021 εξαπάτησε ημεδαπό στην Κομοτηνή.

Αναλυτικότερα, ο παθών ανήρτησε αγγελία πώλησης αυτοκινήτου σε ιστοσελίδα την οποία εντόπισε ο δράστης και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του για υποτιθέμενη αγορά ανταλλακτικού μέρους του οχήματος. Κατά την επικοινωνία τους, ο δράστης κατάφερε με διάφορα προσχήματα να αποσπάσει από τον παθόντα τραπεζικούς κωδικούς και να αφαιρέσει από τον τραπεζικό του λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 1.150 ευρώ.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής



Δεν υπάρχουν σχόλια