GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καιρός ήταν!!! Παραιτείται σήμερα από πρόεδρος του ΕΟΔΥ ο Παναγιώτης Αρκουμανέας, να πάει όμως στο σπίτι του κι ο Σαπουνάς!

Την παραίτησή του από την θέση του προέδρου του ΕΟΔΥ υποβάλει σήμερα    Σάββατο, ο Παναγιώτης Αρκουμανέας, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθ...

Την παραίτησή του από την θέση του προέδρου του ΕΟΔΥ υποβάλει σήμερα  Σάββατο, ο Παναγιώτης Αρκουμανέας, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα.

Επιβεβαιώνοντας τις σχετικές πληροφορίες, ο κ. Αρκουμανέας με επιστολή του προς τον υπ. Υγείας Θ. Πλεύρη υποβάλει την παραίτησή του από την προεδρία του Οργανισμού. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην επιστολή του ο Π. Αρκουμανέας δεν εμπεριέχει αιχμές. Κάνει έναν θετικό απολογισμό της θητείας του που συνέπεσε με την διάρκεια της πανδημίας καθώς ανέλαβε τον Νοέμβριο του 2019.

Και η θέση του «Μ». Ο συγκεκριμένος κύριος ΑΠΕΤΥΧΕ πλήρως στα καθήκοντά του και μαζί του θα πρέπει να απομακρυνθεί αν δεν παραιτηθεί και ο εκπρόσωπος του ΕΟΔΥ στη Ξάνθη κ. Σαπουνάς, διότι όχι μόνο απέτυχε στα καθήκοντά του, αλλά έχει και μεγάλη ευθύνη που ο κορονοϊός δεν αντιμετωπίστηκε στην Περιφερειακή Ενότητας όπως έπρεπε να αντιμετωπιστεί!

Περιμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις…




Δεν υπάρχουν σχόλια