GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Το καφέ χρώμα επιστρέφει στη μόδα

Κάθε σεζόν βλέπουμε πληθώρα χρωμάτων να έρχεται στο προσκήνιο, αφού οι πιο διάσημοι σχεδιαστές παρουσιάζουν στα shows τους εντυπωσιακούς συν...


Κάθε σεζόν βλέπουμε πληθώρα χρωμάτων να έρχεται στο προσκήνιο, αφού οι πιο διάσημοι σχεδιαστές παρουσιάζουν στα shows τους εντυπωσιακούς συνδυασμούς και τα πιο πολύχρωμα prints, που μπορούμε να φανταστούμε.

Φέτος, το χρώμα που θα γίνει το νέο μας αγαπημένο είναι το σκούρο καφέ, το βαθύ χρώμα της σοκολάτας και όλες οι κοντινές του αποχρώσεις. Οι πασαρέλες, λοιπόν, μίλησαν: το καφέ θα γίνει το νέο μαύρο!

Οι Michael Kors, Chanel, Fendi, Jil Sander και πολλοί ακόμη παρουσίασαν total brown σύνολα σε ζεστές αποχρώσεις της παλέτας του καφέ και ενδιαφέροντα υλικά, κάνοντας την εικόνα του φετινού χειμώνα ακόμη πιο cozy, αφού οι γήινοι τόνοι έχουν έρθει και πάλι στο προσκήνιο.

Παλτό, δερμάτινα πανωφόρια και σακάκια ντύνονται στο πιο γλυκό χρώμα του χειμώνα, ενώ office bags, μπότες, καπέλα και ζώνες έχουν πλέον ντυθεί στις σοκολατένιες αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας.

Εάν, όμως, ψάχνετε να επενδύσετε τώρα σε ένα καφέ item, τότε ένα knitted φόρεμα, μια καμπαρντίνα ή μια τσάντα σε croco υφή είναι μια πολύ καλή επιλογή, που θα μπορέσετε να φορέσετε με πολλούς και εύκολους τρόπους μέσα στην καθημερινότητα.

Προτιμήστε το total brown σύνολο για ένα updated outfit, που ξεπερνά το safe total black. Το μπεζ, το κάμελ και όλες οι αποχρώσεις της κρέμας είναι μια εναλλακτική, η οποία αναδεικνύει εξίσου το καφέ σαν κεντρικό χρώμα και την έχουμε δει ήδη στο instagram feed μας από τις πιο ενημερωμένες fashion experts.

Πηγή: bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια