GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βουλγαρία: Το υπουργείο Αμύνης θα επισκευάσει τον φράχτη στα βουλγαρο-τουρκικά σύνορα

  Το υπουργείο Εσωτερικών θα αναθέσει στο υπουργείο Αμύνης την επισκευή του φράχτη στα βουλγαρο-τουρκικά σύνορα εφόσον η υπηρεσιακή κυβέρνησ...

 Το υπουργείο Εσωτερικών θα αναθέσει στο υπουργείο Αμύνης την επισκευή του φράχτη στα βουλγαρο-τουρκικά σύνορα εφόσον η υπηρεσιακή κυβέρνηση προέβλεψε 5 εκ. λέβα γι’ αυτό τον σκοπό στην τελευταία της συνεδρίαση.

Ο υπ. υπουργός Εσωτερικών, Μπόικο Ράσκοβ, θεωρεί πως πρόκειται για σωστή κίνηση τακτικής μιας και θα αποφευχθούν τα συμβόλαια με εξωτερικές εταιρίες. Ο υπουργός ελπίζει η επισκευή να ξεκινήσει πριν ολοκληρωθεί η θητεία της υπηρεσιακής κυβέρνησης.

Από το στενογράφημα της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου γίνεται σαφές επίσης ότι η υπηρεσιακή κυβέρνηση αρνείται να ορίσει εκχωρητές 7 πλαζ στην Μαύρη θάλασσα μιας και η διαδικασία έχει κινηθεί από τακτική κυβέρνηση και πρέπει να ολοκληρωθεί από τακτική κυβέρνηση.

Η υπόθεση των εκχωρήσεων αυτών αναβλήθηκε τον Απρίλιο όταν η τότε Βουλή έθεσε μορατόριουμ στις αποφάσεις της κυβέρνησης «Μπορίσοβ 3».



Δεν υπάρχουν σχόλια