GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ Ο ΣΤΑΥΡΑΚΑΡΑΣ, ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο «ΗΓΕΤΗΣ» ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ... ΟΛΟΣΩΜΟ ΜΑΓΙΟ!

  Πριν αλέκτωρ λαλήσει ο Παναγιώτης Σταυρακάρας μας απέδειξε περίτρανα τι θα είχε γίνει αν δήμαρχος Ξάνθης είχε εκλεγεί ο Σάββας Μελισσόπουλ...

 Πριν αλέκτωρ λαλήσει ο Παναγιώτης Σταυρακάρας μας απέδειξε περίτρανα τι θα είχε γίνει αν δήμαρχος Ξάνθης είχε εκλεγεί ο Σάββας Μελισσόπουλος, αφού προτίμησε να οδηγήσει την «παράταξή» του σε ΔΙΑΛΥΣΗ, και να «υποκύψει» στα εργολαβικά και οικονομικά συμφέροντα του Στάμου Τριμίτζιου, σε βάρος της πόλης!!!

Δηλαδή με απλά λόγια, ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος, δεν δίστασε αν και γνώριζε τι θα επακολουθήσει, κυριολεκτικά αντί να υπερασπίσει τα συμφέροντα του Δήμου, να στηρίξει τα οικονομικά συμφέροντα του Τριμίντζιου αλλά και του Φανουράκη, γιατί λίγο πολύ όλοι ξέρουμε το συγκεκριμένο «δίδυμο» πόσο δεμένο είναι εδώ και χρόνια…!

Κατώτερος δηλαδή των περιστάσεων ο Σταυρακάρας, κατώτερος όμως και ο «ηγέτης» με το… ολόσωμο μαγιό Σάββας Μελισσόπουλος που δεν αποδείχτηκε μόνο λίγος, αλλά αποδείχτηκε και πολύ αφελής!!!

Κατά τα λοιπά… Δική τους είναι η παράταξη «ΞΑΝΘΗ για όλους», ας την «λουστούν» κι όπως τα κάνανε, ας πορευτούν!!!

Ο Σταυρακάρας όμως απέδειξε ότι περισσότερο μετράνε για τον ίδιο τα «συμφέροντα» ενός κολλητού μεγαλοεργολάβου και καθόλου φυσικά τα συμφέροντα της πόλης! Οπότε αλληλούια!



Δεν υπάρχουν σχόλια