GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εν κρυπτώ και αποδοκιμασίες, η επίσκεψη της Υπουργού Μίνας Γκάγκα στα Νοσοκομεία Ξάνθης και Κομοτηνής!

*Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας στα Νοσοκομεία Ξάνθης και Κομοτηνής *Καταγγελίες Μπάμπη Ευστρατίου κατά της Αν...



*Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας στα Νοσοκομεία Ξάνθης και Κομοτηνής

*Καταγγελίες Μπάμπη Ευστρατίου κατά της Αναπληρώτριας Υπουργού και της διοικήτριας του Νοσοκομείου Ξάνθης.  Δεν κάλεσαν την ΑΔΕΔΥ Ξάνθης, απαράδεκτη η μη ενημέρωσή μας!


Με συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του Μητσοτάκη από ανεμβολίαστους υγειονομικούς και πολίτες στο Νοσοκομείο Κομοτηνής αλλά και καταγγελίες από τον εκπρόσωπο της ΑΔΕΔΥ στη Ξάνθη και μέλος της ΔΑΚΕ Μπάμπη Ευστρατίου, σημαδεύτηκε η χθεσινή επίσκεψη της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα.


Ο Μπάμπης Ευστρατίου με την ιδιότητα του εκπροσώπου της ΑΔΕΔΥ χρησιμοποίησε ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα –μολονότι ανήκουν και οι δυο στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας- τόσο για την αναπληρώτρια υπουργό όσο και για την διοικήτρια του Νοσοκομείου Έλενα Ροφαέλα.

«Είναι δυνατόν Υπουργός της σημερινής Κυβέρνησης να έρχεται με τέτοια μυστικότητα στη Ξάνθη και να μην ενημερώνει την  ΑΔΕΔΥ; Τον Ιατρικό σύλλογο Ξάνθης τουλάχιστον τον ενημέρωσε; Τους φορείς του Νομού; Εν κρυπτώ επίσκεψη; Ήρθε, είδε και απήλθε; Και καμία ενημέρωση; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!».

Τις έντονες όμως διαμαρτυρίες των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Ξάνθης  μας μετέφερε και ο Κυριάκος Κεσίσογλου ο οποίος τις κατέγραψε και σε βίντεο όπως μας είπε!

ΕΝΤΟΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ!

Εν κρυπτώ επίσκεψη της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα και στην Κομοτηνή, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, «Απαγορεύτηκε η είσοδος σε δημοσιογράφους με εντολή της διοικήτριας Μάγδας Γιαμουστάρη»!

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ:




Η επίσκεψη της κ. Γκάγκα στην περιοχή έγινε κυριολεκτικά εν κρυπτώ, χωρίς καμία επίσημη ενημέρωση, με την ίδια να επισκέπτεται συνοδεία του διοικητή 4ης ΥΠΕ Δημήτρη Τσαλικάκη τα Νοσοκομεία Ξάνθης, Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης. σχολίασε η Φωνή της Ροδόπης, τονίζοντας με έμφαση:

«Η κ. Γκάγκα ήρθε σαν αλεξιπτωτίστρια. Κανείς δεν ήξερε τίποτα. Τελευταία στιγμή μας ειδοποίησαν οι συνάδελφοι μας στην Ξάνθη χθες το βράδυ. Σήμερα το πρωί επιβεβαιώσαμε την επίσκεψη της. Καλώς ήρθε και καλώς κάνει την προεκλογική της εκστρατεία αλλά τουλάχιστον ας ήταν έντιμοι να μας έχουν ειδοποιήσει. Αυτό δεν είναι πολιτική. Εν κρυπτώ δεν γίνεται πολιτική», δήλωσε η κ. Μαρία Κουρτούμα εκ μέρους των υγειονομικών Ροδόπης που ζητάνε την άρση των αναστολών.

Ο λόγος της επίσκεψης της κ. Γκάγκα στην περιοχή δεν έγινε ακόμα γνωστός ενώ αξίζει να σημειωθεί και το απαράδεκτο γεγονός να απαγορευθεί η είσοδος ακόμα και στους δημοσιογράφους με εντολή της διοικήτριας του «Σισμανόγλειου» κ. Μάγδας Γιαμουστάρη, καταλήγει το ρεπορτάζ του Λευτέρη Γλερίδη στη Φωνή της Ροδόπης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια