GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καιρός: Σαββατοκύριακο με βροχές και σποραδικές καταιγίδες

  Άστατος θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο στη χώρα με νεφώσεις και βροχές να σημειώνονται σε αρκετές περιοχές της κεντρικής και νότιας χ...

 Άστατος θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο στη χώρα με νεφώσεις και βροχές να σημειώνονται σε αρκετές περιοχές της κεντρικής και νότιας χώρας.

Πιο αναλυτικά, για σήμερα Σάββατο η ΕΜΥ προβλέπει τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια της χώρας, ενώ στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες στην Αττική με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα βόρεια. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι ασθενείς και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 8 και 18 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα

Θερμοκρασία: Από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες και την Εύβοια θα υπάρχουν αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές ενώ στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και βαθμιαία τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες, που πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρές.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα επικρατήσουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει στα βόρεια τους 18 με 19 βαθμούς και στα υπόλοιπα τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια