GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΧΟΥΣΕΪΝΟΓΛΟΥ ΤΙΜΟΥΡ: Δεν μπορώ να συνυπάρχω με υποκριτές. Οι δικές μου κόκκινες γραμμές!

  Άπαιχτος άνθρωπος, ανυπέρβλητος ως γιατρός, έντιμος ως δημοτικός σύμβουλος, ο δημοτικός σύμβουλος που παρέδωσε την έδρα του και παραιτήθηκ...

 


*ΚΙ Ο ΣΤΑΥΡΑΚΑΡΑΣ;;; ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ!


Ο παραιτηθείς από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου Χουσεïνογλου Τιμούρ, μίλησε χθες στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του NEXT tv έξω από τα δόντια, «φωτογραφίζοντας» καθαρά τον Πάνο Σταυρακάρα ως υπεύθυνο της αποχώρησης του, αφού ενώ η παράταξη ΞΑΝΘΗ για όλους πήρε απόφαση να ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ την αγορά του οικοπέδου του μεγαλοεργολάβου Στάμου Τριμίντζιου στην περιοχή Πετρελαιοαποθηκών, από την ώρα μάλιστα που υπάρχουν ΔΕΚΑΔΕΣ δωρεάν οικόπεδα στην περιοχή του Δροσερού για την δημιουργία νέου σχολείου, αυτός άλλα τους έλεγε από μπροστά και τελικά... βγήκε στην  με τηλεδιάσκεψη συνεδρίαση της Τρίτης 12 Οκτωβρίου και ΨΗΦΙΣΕ .... υπέρ!!!Ψηφίζονας ΝΑΙ στη διαπλοκή

Ισχυριζόμενος μάλιστα ότι το έκανε για λόγους... ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ και...«αδειάζοντας» και τους 7 δημοτικούς συμβούλους της παράταξης "ΞΑΝΘΗ για όλους... ότι με τη στάση τους, δεν υπηρέτησαν το... δημόσιο συμφέρον!!! ¨Αφήνοντας με τον τρόπο αυτό αιχμές και για τη στάση του... Πασχάλη Λύρατζη!!!

(σ.σ. Τα συμφέροντα δηλαδή του  εργολάβου Τριμίντζιου, έγιναν τώρα... δημόσιο συμφέρον!!! Τι άλλο θα ακούσουμε... Ποιός ξέρει!)

ΙΔΟΥ ΑΥΤΟΥΣΙΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΤΙΜΟΥΡ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΝΕΧΤ TV

Π.Π: (στους τηλεθεατές) «Ο κος Τιμούρ όπως σας είπα δίδαξε πολιτικό ήθος γιατί δεν ανεξαρτητοποιήθηκε και να αρχίσει να κατηγορεί και να κάνει, ο άνθρωπος παραιτήθηκε με εντιμότητα, έδωσε την έδρα του, αυτός δηλαδή τους τη χάρισε την έδρα και πορεύεται πλέον ως Λούκυ- Λουκ, στο δικό του δρόμο που μπορεί και δεν είναι μοναχικός  ο δρόμος του μη νομίζετε ότι επειδή είναι Λούκυ Λουκ ....στις δικές του θέσεις, έχει πάρα πολλούς δηλαδή με ίδιες σκέψεις οι οποίοι ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ!. Τον έχω στην τηλεφωνική μου γραμμή λοιπόν, σεβάστηκα το γεγονός ότι ενώ ήξερα από τους πρώτους μετά τον κο Μελισσόπουλο ότι παραιτήθηκε ο κος Τιμούρ επειδή δεν είχε κάνει, το τονίζω αυτό για να το καταλάβετε, γραπτά την παραίτηση του περίμενα πρώτα να την υποβάλλει γραπτά και τώρα που πλέον την έχει υποβάλλει, ....δεν είναι δηλαδή «μαϊμού» παραίτηση σαν κάποιους άλλους οι οποίοι λένε «σε τρεις μέρες θα παραιτηθούμε όλοι μας και θα μας συναντήσετε το 2023» και σε τρεις μέρες ανακαλούσαν την παραίτηση… ο Βασίλης Παπαδόπουλος έκανε κάτι παρόμοιο της παράταξης «ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΑΣ» παθολόγος συνάδελφος, δεν ξέρω αν γνωρίζονται κιόλας και ακολούθησε ο Τιμούρ ο οποίος παρέδωσε την έδρα και δεν είναι πλέον δημοτικός σύμβουλος…. Ο κος Τιμούρ αν θυμάμαι καλά ήταν ο πλειοψηφών σύμβουλος με Ξυνίδη- Πούλιο επικεφαλής ή κάνω λάθος;  

Χ. Τ.: «Ναι , ναι σωστά έτσι είναι.».

Π.Π.: Πρώτος σε ψήφους κυρίες και κύριοι. Ξέρει από αυτά… Δίνω μικρόφωνο στον κο Τιμούρ να μας πει με ηρεμία τους λόγους....επικοινωνήσατε   αρχικά με τους ψηφοφόρους σας κε Τιμούρ για να μην νομίζουν ότι προδίδετε την εμπιστοσύνη τους. Σας στείλανε στο Δημοτικό Συμβούλιο, εσείς τελικά παραιτηθήκατε από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου και  νομίζω ότι δικαιούνται να τους  πείτε την αλήθεια και την καθαρή σας θέση.

Χ.Τ.: «Λοιπόν καταρχήν ευχαριστώ για όλα τα  ωραία λόγια! Το θέμα με τους ψηφοφόρους είναι ότι από χθες δέχτηκα πάρα πολλά τηλέφωνα, πάρα πολλά μηνύματα τα οποία μόνο θετικά σχόλια μου λένε, με συγχαίρουνε. Άρα δεν θα υπάρξει κανένα θέμα με τους ψηφοφόρους μου γιατί ο λόγος για τον οποίο έχω αποχωρήσει από το Δημοτικό Συμβούλιο δεν είναι κάτι το οποίο εμένα δεν μ’ άρεσε, δεν είναι κάτι το οποίο εγώ δεν ήθελα τα πράγματα και δεν έγιναν. Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα.. Το θέμα είναι καθαρά ηθικό. ΔΕΝ μπορώ να συνυπάρχω με τέτοιους ανθρώπους που με κοροϊδεύουνε κοιτώντας με μέσα στα μάτια».

Π.Π.: «Περάσανε  δηλαδή την κόκκινη γραμμή εννοείτε» ... της παράταξής σας;

Χ.Τ.: Σίγουρα. Σίγουρα, σίγουρα! Δεν μπορώ να συνυπάρχω με τέτοιους ανθρώπους οι οποίοι εμπαίζουν τη νοημοσύνη μου. Δεν μπορώ να συνυπάρχω σε έναν χώρο με ανθρώπους οι οποίοι είναι δίγλωσσοι . Δεν μπορώ να συνυπάρχω με ανθρώπους οι οποίοι κάνουν λαμογιές. Αυτές είναι οι δικές μου κόκκινες γραμμές και δεν τις έχω παραβεί ποτέ, κι ούτε θα γίνει αυτό ποτέ. Οι λόγοι είναι αυτοί».

Π.Π.: «Είπατε πολύ λιτά και σεμνά, είπατε τα πράγματα με τ’ όνομα τους. Καταλάβαμε όλοι μη νομίζετε. Αν μου επιτρέπετε ..Ήρθε με έπιασε χαρούμενος ο Λύρατζης εκεί μες στην καλή χαρά και μου λέει ότι ο Τιμούρ δεν θα θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές. Δηλαδή από ότι κατάλαβα οι κύριοι αυτοί δεν θέλουνε απλά, δηλαδή αντί να τιμήσουνε έναν άνθρωπο ο οποίος παραιτήθηκε, έρχονται και πανηγυρίζουν γιατί …          Όλα από τον χρόνο δεν εξαρτώνται;»

Χ.Τ.: « Σίγουρα εξαρτώνται από τον χρόνο αλλά με τέτοιο «υλικό» εγώ δεν θα ήθελα να ασχοληθώ άλλη φορά».

Π.Π.: «Εκεί κάποια στιγμή είπατε, όταν αναφερθήκαμε σε κάποια ονόματα «δεν τον ξέρω τον κύριο. Δεν τον γνωρίζω. Δεν με ενδιαφέρει.

Χ.Τ.: «ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ».

Δεν υπάρχουν σχόλια