GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Νεκρός δεμένος με λουριά βρέθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ και του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης Νίκος Τσουμάνης.

Νεκρός βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης. Ο 31χρονος εντοπίστηκε στη μαρίνα της Νέας Κρήνης δεμένος με λουριά και όπως προκύπτει ο θά...

Νεκρός βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης. Ο 31χρονος εντοπίστηκε στη μαρίνα της Νέας Κρήνης δεμένος με λουριά και όπως προκύπτει ο θάνατός του ενδέχεται να προήλθε από πνιγμό. Τα ίχνη του αναζητούνταν από το απόγευμα της Δευτέρας (4/10) και άνθρωποι από το περιβάλλον του είχαν απευθυνθεί στην αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνισή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Τσουμάνης αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα κατάθλιψης και  είχε οικονομικά ζητήματα. Μάλιστα συχνά παραπονιόταν για τις οικονομικές απολαβές του από το ποδόσφαιρο και ανέφερε ότι παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε σε υψηλό επίπεδο δεν κεφαλαιοποίησε σε χρήμα την καριέρα του.

Η υπόθεση και οι συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ερευνώνται, από τους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμαριάς, ανθρώπους του εγκληματολογικού, της σήμανσης αλλά και ιατροδικαστή, που έσπευσαν στο σημείο.

Ο Τσουμάνης ξεκίνησε την καριέρα του από της ακαδημίες τις ομάδας του Άρη, ενώ αγωνίστηκε στον Μακεδονικό στην Γ’ κατηγορία για ένα χρόνο μέχρι το 2010. Την χρονιά 2008-2009 αγωνίστηκε κυρίως στο πρωτάθλημα Νέων, ενώ έπαιξε και σε 2 παιχνίδια της Superleague.

Το καλοκαίρι του 2012 μετακόμισε στην Α.Ο. Κέρκυρα, ελπίζοντας να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής Τον Ιούλιο του 2013 μεταγράφηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης και έναν χρόνο αργότερα στον Πανθρακικό. Τον Σεπτέμβριο του 2015 επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί και πάλι με τον Άρη.

Έπαιξε ακόμα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, την Ξάνθη, την Κέρκυρα και την Βέροια.

Ο Γιώργος Τότσικας, επικεφαλής του Pressaris.gr και του Yellow Radio, τόνισε ότι γνώριζε προσωπικά τον νεκρό ποδοσφαιριστή λόγω της θητείας του στον Άρη το 2013 και το 2015, ενώ, έκανε λόγο για ένα «χρυσό παιδί που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρά προβλήματα, ίσως και κατάθλιψη».




Δεν υπάρχουν σχόλια