GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στολτίδης: “Δεν είσαι τεχνικός διευθυντής όταν οι ανώτεροι σου, σου υπαγορεύουν παίκτες, προπονητές…”

Στην εκπομπή “Στη Σέντρα” φιλοξενήθηκε ο Άκης Στολτίδης με τον τεχνικό διευθυντή του ΑΟΞ να μιλά για τις υποχρεώσεις που έχει ο ρόλος του τε...

Στην εκπομπή “Στη Σέντρα” φιλοξενήθηκε ο Άκης Στολτίδης με τον τεχνικό διευθυντή του ΑΟΞ να μιλά για τις υποχρεώσεις που έχει ο ρόλος του τεχνικού διευθυντή ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει το θολό τοπίο στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για τους λόγους που δεν μιλάει τόσο συχνά:

“Έχω χρόνια να μιλήσω, πλέον επέστρεψα επίσημα στο ποδόσφαιρο, είναι αυτό που μου αρέσει να κάνω και χαίρομαι που είμαι εδώ. Στον χώρο του ποδοσφαίρου το να είσαι ΄΄σκληρός΄΄ μπορεί να είναι κάλο κάποιες φορές, χρειάζεται να παίξεις λίγο ΄΄θέατρο΄΄ γιατί το χρειάζεται ο χώρος. Εγώ έχω πληρώσει πολλές φορές το ότι είμαι το…καλό παιδί. Οι άνθρωποι που είναι στον χώρο του ποδοσφαίρου, ίσως να έπρεπε να μιλάνε πιο συχνά, αλλά εμένα προσωπικά μου αρέσει να μιλάω με τις πράξεις μου”.

Για το πόστο του τεχνικού διευθυντή:

“Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ είναι το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή και αυτό κάνω καλύτερα. Είναι μία θέση που έχει κόπο, αλλά όταν σου αρέσει κάτι, το προσπαθείς. Η έννοια του Τεχνικού Διευθυντή, είναι λίγο θολή στην Ελλάδα, πολλές ομάδες δεν έχουν, άλλες δεν έχουν με τις σωστές προϋποθέσεις, εγώ τώρα άρχισα και τα μαθήματα προπονητικής. Πήρα το UEFA A, για να με βελτιώσει πρώτα σαν επαγγελματία, αλλά και το γεγονός ότι μπορεί να με απασχολήσει μελλοντικά, γιατί είναι κοντά τα δύο επαγγέλματα, εγώ αποτελώ έναν συνεργάτη του προπονητή, είμαι στο γήπεδο κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, δίνω τις συμβουλές μου αλλά ο προπονητής αποφασίζει. Δεν είσαι τεχνικός διευθυντής όταν οι ανώτεροι σου, σου υπαγορεύουν παίκτες, προπονητές…”

Για να προσθέσει:

“Οι συνθήκες για τους προπονητές στην Ελλάδα δεν είναι καλές, εγώ χτίζω ένα περιβάλλον για τον προπονητή όσο γίνεται πιο ασφαλές και δεν είναι μόνο δύο ώρες της προπόνησης, έχει μεγάλο φόρτο εργασίας”.

Αναφορικά με τη νέα αναβολή στο πρωτάθλημα της Superleague 2:

“Με ενοχλεί πολύ αυτό που συμβαίνει, χωρίς την παραμικρή οργάνωση. Δεν ξέρεις τι προγραμματισμό να κάνεις, δεν ξέρει ο προπονητής πως να διαχειριστεί το ρόστερ του, οι ποδοσφαιριστές κουράζονται μόνο με τις προπονήσεις”.



Δεν υπάρχουν σχόλια