GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η Ομάδα Διάσωσης βρήκε σώο τον νεαρό τρόφιμο του Ψυχολογικού Κέντρου που είχε «εξαφανιστεί» μετά τον εκκλησιασμό!

  Ένας νεαρός, τρόφιμος του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης, εξαφανίστηκε μετά τον καθιερωμένο Κυριακάτικο εκκλησιασμό υπό άγνωστες συνθήκες –λογ...

 

Ένας νεαρός, τρόφιμος του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης, εξαφανίστηκε μετά τον καθιερωμένο Κυριακάτικο εκκλησιασμό υπό άγνωστες συνθήκες –λογικά αυτά τα παιδιά όφειλαν οι υπεύθυνοι να τα προσέχουν ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η Πυροσβεστική, η Αστυνομία αλλά και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης καθώς και ο Ερυθρός Σταυρός.

Αρχικά τα ίχνη του νεαρού αναζητούνταν μέσα στη ρεματιά, στην περιοχή της Χρύσας, ωστόσο στη συνέχεια οι έρευνες επεκτάθηκαν ευρύτερα στην περιοχή.

Μετά από αρκετή ώρα ο νεαρός εντοπίστηκε από μέλη της Ομάδας διάσωσης σε μια ρεματιά ,καλά στην υγεία του και δόθηκε ένα τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισής του, ενώ για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης..

(σ.σ. Οι φωτογραφίες από το f.b)

Το ερώτημα φυσικά είναι για την Διοίκηση του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης και τους υπεύθυνους.

Πως «ξέφυγε» από τον εκκλησιασμός ο νεαρός τρόφιμος; Ποιοι είναι υπεύθυνοι για τέτοιες καταστάσεις, οφείλοντας να προσέχουν τα παιδιά κατά τον εκκλησιασμό αλλά και κάθε φορά που βρίσκονται εκτός Ιδρύματος; ;



Δεν υπάρχουν σχόλια