GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έλεγχοι του ΣΔΟΕ στη Ξανθη, σε παραγωγούς και εμπόρους, για διακίνηση ακτινιδίων χωρίς παραστατικά!

  -Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι καταγγελίες, έρχονται εκτενείς έλεγχοι για όλη την 5ετία, πως επιτήδειοι έμποροι κερδοσκοπούν αδίστακτ...

 


Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει πλέον οι καταγγελίες, για τις περίεργες συναλλαγές παραγωγών και εμπόρων στη διακίνηση των ακτινιδίων στη περιοχή της Ξάνθης.

Μάλιστα αναμένονται μετά τις πληροφορίες για το «μαύρο χρήμα» που διακινείται κάτω από το τραπέζι –κάτι παρόμοιο δυστυχώς γίνονται και τις περασμένες χρονιές, σε βάρος των έντιμων παραγωγών- εκτενείς έλεγχοι για όλη την 5ετία, ώστε επιτέλους να μπει ένα τέλος στην δράση επιτήδειων εμπόρων σε συνεργασία με παραγωγούς που κι αυτοί με τη σειρά τους συμμετέχουν σε αυτό το αλισβερίσι , ώστε να σταματήσει η κερδοσκοπία σε βάρος του κράτους.

Αναλυτικότερα: Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Μ», κλιμάκιο του ΣΔΟΕ θα βρεθεί στη Ξάνθη σε λίγες μέρες που ξεκινάει η συγκομιδή και η διάθεση ακτινιδίων και θα πραγματοποιήσει εκτενείς ελέγχους σε παραγωγούς και εμπόρους που σύμφωνα με πληροφορίες που έπεσαν στην αντίληψη των φορολογικών αρχών διακινούν ακτινίδια χωρίς παραστατικά. Μάλιστα λέγεται ότι στις περιπτώσεις που θα συλληφθούν θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι τόσο στους παραγωγούς όσο και στους εμπόρους για τα ακτινίδια που διακινήθηκαν από αυτούς όλη την προηγούμενη 5ετία διότι είναι καιρός να μπει βαθιά το ΝΥΣΤΕΡΙ ώστε να σταματήσει `η αισχροκέρδεια σε βάρος των έντιμων εταιρειών και του κράτους.

Λεπτομέρειες σύντομα με νέα στοιχεία....! Για τις εταιρείες που ήδη έχουν μπει στο στόχαστρο των ΣΔΟΕ που βρίσκονται στα ίχνη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια