GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η ψήφος του Σταυρακάρα για το ¨βοσκοτόπι-οικόπεδο" του Τριμίντζιου, οδήγησε σε έντιμη παραίτηση τον Τιμούρ!

Ο Σάββας Μελισσόπολος παραμένει...αρχηγός μιας παράταξης όπου ο υποτιθέμενος"πρωτοκλασάτος" σύμβουλος της Πάνος Σταυρακάρας εξελίχ...

Ο Σάββας Μελισσόπολος παραμένει...αρχηγός μιας παράταξης όπου ο υποτιθέμενος"πρωτοκλασάτος" σύμβουλος της Πάνος Σταυρακάρας εξελίχθηκες σε ...2ο Φανουράκη κι αυτό δεν ξεπερνιέται εύκολα!


Η ψήφος του Πάνου Σταυρακάρα απο τη Θεσσαλονίκη όπου παρακολουθούσε το παιχνίδι της ομάδας του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ, υπέρ των συμφερόντων Τριμίντζιου-Φανουράκη για το 6 στρέμματα του μεγαλοεργολάβου στην οδό Πετρελαιοαποθηκών, μια υπόθεση που μεθοδεύεται εδώ και μήνες,   ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, όπως είπε ο δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους Χουσείνογλου Τιμούρ στον εκδότη του "Μ" Πάνο Παπαδόπουλο σήμερα το μεσημέρι, αποφασίζοντας να παραιτηθεί απο το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου Ξάνθης!!!!

"Αυτό το θέμα -είπε ο Τιμούρ- δεν έπρεπε καν να ρθει στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης, γιατί ξέρουμε εδώ και καιρό οτι αυτή η αγορά απο το Δήμο εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα...Τέσσερις λέξεις θα πω....Υποκρισία, πλυντήριο, λαμογιά, τσιφλίκι. Αποφάσισα να παραιτηθώ απο το αξίωμά μου, ήδη ανακοίνωσα την απόφασή μου στον Σάββα Μελισσόπουλο και θα την δώσω και γραπτά. Αηδίασα με αυτά που έγιναν το βράδυ της Τρίτης....", είπε χαρακτηριστικά ο  Τιμούρ στον Πάνο Παπαδόπουλο που απο τις 13.40 μιλούσε για μια "βόμβα" που θα αποκαλύψει μετά τις 2 το μεσημέρι, όταν βγάλει στον αέρα στην "Ανοιχτή γραμμή" τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πολίτες για τη Ξάνθη, Γιώργο Χατζηθεοδώρου όπως και έγινε! 

Αμέσως μετά την παραίτησή του κσι το τέλος της της εκπομπής ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ο  Χουσείνογλου Τιμούρ που δεν έρκρυψε την πίκρα του για τη στάση του Πάνου Σταυρακάρα που βγήκε απο την Θεσσαλονίκης αποκλειστικά και μόνο για να ψηφίσει υπέρ της αγοράς των οικοπέδων του Τριμίτζιου στην Πετρελαιοαποθηκών, μίλησε με τον Πάνο Παπαδόπουλο αλλά και στην Μαλαμετένια που του τηλεφώνησε αν αληθεύει η αποκάλυψη της "Ανοιχτής γραμμής" χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα, επαναλαμβάνοντας λίγο πολύ, αυτά που αναφέρουμε παραπάνω! 

Την θέση του Τιμούρ στην παράταξη ΞΑΝΘΗ για όλους θα πάρει η Μάνια Τσαϊρογλου, ωστόσο η απώλεια είναι πολύ μεγάλη, αφού εκτός του ότι ήρθε 2ος σε ψήφους, είχε έρθει 1ος και με την παράταξη Ξυνίδη-Πούλιου και θεωρείται ιδιαίτερα δημοφιλής στην τοπική κοινωνία.

Το μεσημέρι της Τετάρτης στην ταβέρνα ΘΥΜΑΡΙ όπου έπινε τσίπουρο ο Σάββας Μελισσόπουλος με τον Φάνη Παπαδάκη και συνάντησαν  εκ νέου με τον Τιμούρ,  κάνοντας την παρακάτω δήλωση στο fb:

“Τιμώ τον Τιμούρ Χουσεΐνογλου για τη στήριξη, την εμπιστοσύνη και τη συμπαράσταση του όλα αυτά τα χρόνια ! Αδελφέ, σε ευχαριστώ για όλα, για την εντιμότητα, την τιμιότητα και την ανιδιοτέλειά σου !  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ”

Και σχόλιο ουδέν... Άλλωστε ο Τιμούρ δεν χρειάζεται "εκπροσώπους" τύπους και θα μιλήσει ο ίδιος στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv χρησιμοποιώντας τη γλώσσα της αλήθειας και της ειλικρίνειας....

Οι υπόλοιποι ας πορευτούν με τα ... ολόσωμα μαγιό τουι Τσέπελη! Και με τον Μελισσόπουλο ο Σταυρακάρας και με τους .... "βοσκότοπους" του ....Τριμίντζιου!; 



Δεν υπάρχουν σχόλια