GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τα σημεία που πρέπει να καθαρίσεις στο σπίτι πριν έρθει ο χειμώνας

  Το φθινόπωρο αποτελεί την ιδανική περίοδο για να καθαρίσεις μερικά σημεία που θα διευκολύνει να έχεις καθαρά κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

 


Το φθινόπωρο αποτελεί την ιδανική περίοδο για να καθαρίσεις μερικά σημεία που θα διευκολύνει να έχεις καθαρά κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Επιπλέον, τίποτα δεν βοηθά την αναβλητικότητα όπως μια καλή, παλιομοδίτικη προθεσμία.

Εάν έχεις αναβάλει τις παρακάτω οικιακές εργασίες όλο τον υπόλοιπο χρόνο, αυτά είναι όσα καλό θα ήταν να δώσεις προτεραιότητα στις επόμενες εβδομάδες:

Υδρορροές

Εάν δεν καθαρίσεις τις υδρορροές πριν από το χειμώνα, τα συλλεγμένα συντρίμμια μπορούν να δημιουργήσουν μπλοκαρίσματα και να κάνουν διαρροές στην οροφή. Θα ήταν καλύτερο να προσλάβεις έναν επαγγελματία.

Παράθυρα

Είναι καλύτερο να κάνεις το πλύσιμο των παραθύρων μια φθινοπωρινή μέρα γιατί στον καυτό καλοκαιρινό ήλιο, το νερό εξατμίζεται γρήγορα, αφήνοντας ραβδώσεις.

Αεραγωγοί

Θα είναι καλύτερο να κάνεις αυτήν την αγγαρεία πριν ενεργοποιήσεις τη θερμότητα για το χειμώνα.

Καμινάδα

Εάν είσαι αρκετά τυχερή να έχεις σπίτι με τζάκι, καλό θα είναι να καθαρίσεις την καμινάδα πριν ξεκινήσει ο χειμώνας – με αυτόν τον τρόπο, αποτρέπεις τις πυρκαγιές της καμινάδας και τον υπερβολικό καπνό.

Χειμερινά παλτό

Τεχνικά, συνιστάται συνήθως να καθαρίζουμε τα χειμωνιάτικα πανωφόρια πριν τα αποθηκεύσουμε για το καλοκαίρι, αλλά αν αυτό δεν συνέβη φέτος, τώρα είναι η ώρα να το κάνεις. Έλεγξε τις ετικέτες των ρούχων και δώσε τα στο στεγνωτήριο εγκαίρως.

Έπιπλα εξωτερικού χώρου και αιώρες

Πριν αποθηκεύσεις τα έπιπλα βεράντας και τις αιώρες στο υπόγειο ή κάτω από ένα αδιάβροχο κάλυμμα για το χειμώνα, κάνε τους ένα γρήγορο καθάρισμα. Με αυτόν τον τρόπο, δε θα δημιουργηθούν λεκέδες και θα ευχαριστείς τον εαυτό σου την άνοιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια