GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εκδήλωση για τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα στη βαυαρική αγορά από το Δίκτυο Ελλήνων Επιχειρηματιών Βαυαρίας

  Το Δίκτυο Ελλήνων Επιχειρηματιών και Στελεχών Επιχειρήσεων Βαυαρίας (Hellenic Network of Business and Executives in Bavaria – HNBE-Bavaria...

 Το Δίκτυο Ελλήνων Επιχειρηματιών και Στελεχών Επιχειρήσεων Βαυαρίας (Hellenic Network of Business and Executives in Bavaria – HNBE-Bavaria), σε συνεργασία με το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Γενικού Προξενείου Μονάχου, διοργανώνει στις 14 Οκτωβρίου 2021 (17.00 ώρα Ελλάδας, 16.00 ώρα Γερμανίας) διαδικτυακή θεματική εκδήλωση με θέμα «Βελτίωση της πρόσβασης ελληνικών αγροτικών προϊόντων και τροφίμων στη βαυαρική αγορά».

Στόχος της εκδήλωσης είναι η άμεση και σφαιρική ενημέρωση των εξαγωγικών επιχειρήσεων και των ενδιαφερομένων φορέων για τις δυνατότητες βελτίωσης της πρόσβασης και διεύρυνσης του μεριδίου των ελληνικών προϊόντων στη γερμανική αγορά. Παράλληλα, η εν λόγω πρωτοβουλία επιδιώκει να αποτελέσει βήμα για νέες επιχειρηματικές συνέργειες και περαιτέρω δράσεις δικτύωσης και ανάπτυξης εμπορικών συνεργασιών.

Στην εκδήλωση αυτή θα λάβουν μέρος εκπρόσωποι μεγάλων αλυσίδων super market, ορισμένοι από τους σημαντικότερους εισαγωγείς και διανομείς ελληνικών προϊόντων, επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Κεντρική Λαχαναγορά Μονάχου, επιχειρηματίες στον τομέα της εστίασης, καθώς και διακεκριμένοι οινολόγοι, γευσιγνώστες και influencers σε θέματα γαστρονομίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Το Δίκτυο Ελλήνων Επιχειρηματιών και Στελεχών Επιχειρήσεων Βαυαρίας (Hellenic Network of Business and Executives in Bavaria – HNBE-Bavaria) είναι μια δυναμική και ταχέως αναπτυσσόμενη ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών και στελεχών επιχειρήσεων που ζουν και εργάζονται στη Βαυαρία σε διάφορους τομείς δραστηριότητας.

Όπως αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους « Ως ομάδα συντονισμού, αλλά κυρίως ως μέλη της ελληνικής κοινωνίας στη Βαυαρία, έχουμε ένα σαφές όραμα για το πώς πρέπει να λειτουργεί ένα επιχειρηματικό δίκτυο. Πιστεύουμε ότι πρέπει να οικοδομήσουμε μια απτή δυναμική ως μια ζωντανή και ενεργή κοινότητα επιχειρηματιών και στελεχών επιχειρήσεων. Θα πρέπει να είναι ένα χώρος όπου τα μέλη μπορούν να επικοινωνούν με στελέχη που εργάζονται στον ίδιο τομέα ή κλάδο, να μοιράζονται τις γνώσεις τους και, τέλος, να βοηθούν και να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον.

Το δίκτυό μας οικοδομείται μέσα από πολλές εκδηλώσεις και δραστηριότητες της HNBEBavaria που θα επικεντρωθούν στην ενίσχυση της τοπικής ελληνικής κοινότητας και στη δημιουργία ισχυρών δεσμών μεταξύ των μελών της».

Πηγή: Δίκτυο Ελλήνων Επιχειρηματιών και Στελεχών Επιχειρήσεων Βαυαρίας (hnbebavaria.eu) 



Δεν υπάρχουν σχόλια