GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φυλακές Κομοτηνής: Πέθανε απο κορονοϊό Σωφρονιστικός Υπάλληλος – Αναφορές για κρούσματα!

  Εχασε τη μάχη με τον φονικό ιό, 42χρονος Σωφρονιστικός Υπάλληλος των Δικαστικών Φυλακών Κομοτηνής, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το Κατάστ...

 Εχασε τη μάχη με τον φονικό ιό, 42χρονος Σωφρονιστικός Υπάλληλος των Δικαστικών Φυλακών Κομοτηνής, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το Κατάστημα Κράτησης “καίγεται” απο κρούσματα Κορονοϊού!

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το dikastiko.gr ο 42χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος υπέκυψε στο ΑΧΕΠΑ και είναι ο πρώτος απο τον κλάδο εν ενεργεία υπάλληλος δικαστικών φυλακών που πεθαίνει απο Κορονοϊό.

Αν και οι πληροφορίες φτάνουν με το “σταγονόμετρο”, εντούτοις το Θρακικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επιβεβαίωσε την θλιβερή είδηση, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι εντός των κρατουμένων υπάρχει μεγάλο ποσοστό νοσούντων.

Βέβαιο είναι, ότι ο ιός “εισέβαλε” στο Κατάστημα Κράτησης είτε απο τις μεταγωγές κρατουμένων για δίκες ή μετακινήσεις σε άλλες φυλακές, είτε απο τους ίδιους τους Σωφρονιστικούς Υπαλλήλους που εκ των πραγμάτων έρχονται σε επαφή με την ευρύτερη κοινωνία όπου διαβιούν.

Προς το παρόν, η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής δεν εξέδωσε κάποια σχετική ανακοίνωση.



Δεν υπάρχουν σχόλια