GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ «ΣΙΩΠΗ» ΜΙΧΑΛΗ ΑΜΟΙΡΙΔΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ… ΑΔΥΝΑΜΙΑ, ΠΕΣ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ «ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ»

Ποσώς με ενδιαφέρει αν τα «πληρωμένα» παπαγαλάκια του Μέτιου χλευάζουν τον Χριστόδουλο Τοψίδη αφού και ο τελευταίος επί χρόνια δεν έχει το θ...

Ποσώς με ενδιαφέρει αν τα «πληρωμένα» παπαγαλάκια του Μέτιου χλευάζουν τον Χριστόδουλο Τοψίδη αφού και ο τελευταίος επί χρόνια δεν έχει το θάρρος να τα αντιμετωπίσει και τα ανέχεται…

Θα στείλω όμως ένα απλό μήνυμα στον Ανεξάρτητο πλέον Μιχάλη Αμοιρίδη που θέλει να κατέβει και υποψήφιος βουλευτής…

Η ανοχή και «σιωπή» μη νομίζει ότι αποτελεί αδυναμία ή ότι συμφωνούμε με την διγλωσσία του αλλά και την ευκολία με την οποία «πουλάει» αυτούς που ο ίδιος ανήγαγε σε… «ηγέτες» και στήριξε με πάθος και φανατισμό στις Περιφερειακές εκλογές του 2019.

Το αντίθετο μάλιστα Μιχάλη, καθότι και η εξουσία ακόμη, την προδοσία μπορεί να θέλησε… τους προδότες όμως δεν τους θέλει κανείς!

Στα έγραψε ο Στέλιος Μωραϊτης και απλά τα επαναλαμβάνω εγώ, διότι εκτός από δίγλωσσος, είσαι δυστυχώς και αδιόρθωτος!!

Αλήθεια με τέτοια καμώματα θέλεις να κατέβεις και υποψήφιος βουλευτής ακόμη; Προσοχή μόνο μη σε φάει ο… Πουσπουρίκας, εκεί που δεν το περιμένεις!!!

(σ.σ. Βρε που μπλέξαμε… κι εκεί που δεν το περιμέναμε μάλιστα… Από τον Τσέπελη, τον Σπύρο Τσιλιγγίρη και τον Νίκο Ευφραιμίδη, στον Μιχάλη Αμοιρίδη και τον Θεολόγο Καλαιτζη. Ειλικρινά πως μπλέξαμε…).



.

Δεν υπάρχουν σχόλια