GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΓΙΑ ΤΟ «ΒΟΣΚΟΤΟΠΙ» ΤΟΥ ΣΤΑΜΟΥ! Τώρα το «δίδυμο» Τσέπελης-Ψωμά, βάζει στο «κάδρο» και τον... Πέτσα!

* Αγοράζουν οικόπεδα, ενώ...έχουν φουλ στο Δήμο Ξάνθης!



Συνταραχτικά τα νέα στοιχεία που θα φέρει ο «Μ» για το σκάνδαλο που σημάδεψε την πλέον μαύρη σελίδα του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης με την ψήφο των «21»!

ΥΠΕΞ: ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΣΕΡΟ!

*Ενήμερος ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ.Πέτσας για το τι συμβαίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ με το ένα εκατομμύριο ευρώ που έδωσε για σχολείο, χωρίς να γνωρίζει το «παιχνίδι» πού παίζεται!; Ή θα εκθέσει κι άλλο το Μαξίμου;


Το περίφημο πλέον «βοσκοτόπι» του Στάμου, ενώ η κοινή γνώμη είναι πλέον στραμμένη στην Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης όπου θα φτάσει το θέμα, ωστόσο εκεί τα πράγματα γίνονται πιο συγκεκριμένα καθώς αναγκαστικά οι υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης θα δώσουν στοιχεία που απέκρυψε ως εισηγητής ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης!!!!

Όπως φαίνεται χαρακτηριστικά από τον χάρτη που δημοσιεύει σήμερα αποκλειστικά ο «Μαχητής», το περίφημο «βοσκοτόπι» του Στάμου αποτελείται ναι μεν από τρία κομμάτια (οικόπεδα), πλην όμως το ένα είναι στην...απέναντι από το δρόμο τοποθεσία και είναι 436 τμ.

Τα δυο δηλαδή ενιαία οικόπεδα δεν είναι 6 στρέμματα αλλά 2.671 τμ. και 2.841 τμ, δηλαδή το ενιαίο κομμάτι είναι 5.112τ.μ!!!! Τουτέστιν θα χρειαστεί ο Δήμος να αγοράσει  κι άλλα.... στρέμματα γύρω, ενώ διαθέτει 9 στρέμματα ΔΙΚΑ ΤΟΥ  με την κατεδάφιση των παλιών σφαγείων αλλά και το Αθλητικό κέντρο της ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ που το πήρε το Υπουργείο για σχολείο!!!

Υπάρχει όμως και μια άλλη λεπτομέρεια για το «βοσκοτόπι» του Τριμίντζιου που είχε ναι μεν αγοραστεί 5/3/2002 αλλά από το 2013 και μετά, δεν μπορούσε και να αξιοποιηθεί.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες μετά την μεγέθυνση και τον ντόρο που δημιουργήθηκε, σε μια προσπάθεια ο  Δήμαρχος Τσέπελης να αποδείξει ότι έχει... ισχυρές πολιτικές πλάτες, έβαλε στον «κάδρο» και τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, βγάζοντας την φωτογραφία που βλέπετε από το συνέδριο της ΚΕΔΕ!!!

Ποια όμως είναι η αλήθεια.

1. Ότι ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κύριος Πέτσας  είναι πλέον ΕΝΗΜΕΡΟΣ και γνωρίζει για το που προορίζεται το ένα εκατομμύριο, το οποίο καλή τη πίστη ενέκρινε, ενώ το ΥΠΕΞ  που παρακολουθεί τα δρώμενα επιμένει ότι «για ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ το σχολείο θα πρέπει να γίνει ΜΕΣΑ στο Δροσερό»!!! Είτε μιλάμε για σχολείο, είτε και για γυμνάσιο. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΣΕΡΟ!!!

Καθώς θεωρείται φωτογραφικός ο «διαγωνισμός» για οικόπεδα στην Πετρελαιοαποθηκών, ενώ υπάρχει παράλληλα και το μεγάλο ακίνητο του Σκαρλάτου για το οποίο καμία αναφορά δεν έκανε ο Φανουράκης...!

Αυτά για σήμερα, με το ερώτημα και πάλι προς τους κυρίους Φανουράκη,

Γιάννη Ζερενίδη και Δήμαρχο Τσέπελη!

-Γνωρίζουν πόσο αγόρασε το «βοσκοτόπι» του ο Στάμος Τριμίτζιος το 2002; Γνώριζαν ότι το ένα οικόπεδο βρίσκεται απέναντι από το δρόμο και δεν συνορεύει με τα άλλα δυο; Και περιμένουμε φυσικά τις απαντήσεις τους, πριν αρχίσουν να ασχολούνται με το συγκεκριμένο σκάνδαλο οι Εισαγγελείς, όταν το θέμα έρθει για ψήφιση στην Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια