GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ

   Κι ένα σχόλιο από την Ομάδα «Ενός κακού Μυρια επονται» αλλά και τα σχόλια κι άλλων συνδημοτών για το ίδιο θέμα στο  fib :

  


«Σήμερα περπατούσα μπροστά από πάρκο κυψέλης και τα αμάξια έτρεχαν παρά πολύ και ακούγονταν οι πέτρες που πετούσαν με τα λάστιχα τους!!!! Θαύμα που ακόμη δεν την έφαγαν στο κεφάλι κάποιοι ή δεν έσπασαν κάποιο τζάμι τριγύρω!!!! Τραγική και η κατάσταση του δρόμου αλλά και η οδήγηση κάποιων !!!

Και τα σχόλια άλλων συμπολιτών μας:

«Eleni Tsentikopoulou

Ζημιά θα γίνει είναι σίγουρο

Katerina Chatziandreou

Πάντα έτσι τρέχουν συμφωνώ!!

Athanasia Tzemprailidou

Σαμαράκια οπωσδήποτε!!

Γιαννης Ριτς

Έχουμε πολύ χαζό κόσμο σε αυτή τη χώρα.... μένω στην γύρω περιοχή που συζητάμε...τι τρέξιμο κάνουν μερικοί στα στενά των δρόμων δεν λέγεται .... έλεος!!!»

-Καλό είναι να μη τρέχουν λοιπόν τόσο πολύ τα αυτοκίνητα μπροστά από το πάρκο, διότι μπορεί να έχουμε κάποιο ατύχημα! «Παιδιά» παίζουν…


«Ενός κακού Μυρια επονται

Έχει τοποθετήσει ο Δήμος έξω από σχολεία και παιδικούς χώρους στάσης οχημάτων για να αφήνουν οι γονείς τα παιδιά τους .. για ποσό ακόμη θα αφήνουν  οι ασυνείδητοι αναίσθητοι οδηγοί τα αμάξια τους όλη μέρα με αποτέλεσμα να σταματάνε τα αμάξια μέσα στη μέση του δρόμου να κατεβάσουν τα παιδιά και όταν είναι μικρά πρέπει να τα πάνε και μέσα στο σχολείο . Δεν πρέπει πια οι οδηγοί να αποκτήσουν σεβασμό στις σημάνσεις;».

-Συμφωνώ με τους καταγγέλλοντες. Σεβασμός στις σημάνσεις, αλλά και να… φαίνονται, διότι σε πολλές έχουν δυστυχώς σβήσει οι διαγραμμίσεις!!! Και γι’ αυτό κάθε μέρα  αυξάνονται και οι διαμαρτυρίες των συμπολιτών μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια