GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Ο κύβος ερρίφθη: Ο Γιώργος Παπανδρέου θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής»!

  Ο Γιώργος Παπανδρέου προσγειώθηκε στην Αθήνα από την Κωνσταντινούπολη λίγο μετά τις 5 και, σύμφωνα με πληροφορίες Αθηναϊκών site, ο στενός...

 

Ο Γιώργος Παπανδρέου προσγειώθηκε στην Αθήνα από την Κωνσταντινούπολη λίγο μετά τις 5 και, σύμφωνα με πληροφορίες Αθηναϊκών site, ο στενός πυρήνας των συνεργατών του τον αναμένει στο Ιδρυμα «Ανδρέας Παπανδρέου», προκειμένου να κάνει τις τελικές συνεννοήσεις για το τηλεοπτικό μήνυμα που θα στείλει.

Τις σχετικές δηλώσεις αναμένεται να κάνει από τη Βουλή.

«Ο κύβος ερρίφθη: Ο Γιώργος Παπανδρέου θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής». Με αυτή τη φράση, συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, έδωσε μάλιστα και το τελικό στίγμα των προθέσεών του, τις οποίες θα ανακοινώσει απόψε. Αλλοι συνεργάτες του εκτιμούσαν ότι όλα κλίνουν προς τα εκεί, ωστόσο κρατούσαν μια επιφύλαξη μέχρι την τελική ανακοίνωση.
Πάντως, ο Γ. Παπανδρέου, από την Κωνσταντινούπολη έκανε ορισμένα τελευταία τηλεφωνήματα που φέρεται να «κλείδωσαν» τη απόφασή του, ενώ πληροφορίες απο τοπικό στέλεχος λένε οτι "επικοινώνησε ήδη και με κορυφαία στελέχη του στη Ξάνθη όπως οι πρώην Υπουργοί του στη Θράκη  Σωκράτης Ξυνίδης και Γιώργος Πεταλωτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια