GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φέρες: «Φρένο» στις εργασίες του Φράχτη στο ύψος του Μελισσοκομείου

Την απόφαση να «παγώσει» την εξέλιξη των εργασιών κατασκευής του αποτρεπτικού εμποδίου (Φράχτη) στο ύψος του «Μελισσοκομείου» στις Φέρες, έλ...


Την απόφαση να «παγώσει» την εξέλιξη των εργασιών κατασκευής του αποτρεπτικού εμποδίου (Φράχτη) στο ύψος του «Μελισσοκομείου» στις Φέρες, έλαβε η κατασκευάστρια εταιρία του έργου. Αυτό συνέβη μετά από παρέμβαση του Αγροτικού Συλλόγου του Δήμου Αλεξανδρούπολης και άλλων φορέων, που διαπίστωσαν ότι η σύμπτωση του Φράχτη με την ιρλανδική διάβαση Μελισσοκομείου (ή αλλιώς Γέφυρα Παυλίδη) δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στη λειτουργία της.

Η ιρλανδική διάβαση αποτελεί αντιπλημμυρικό έργο για την συγκεκριμένη περιοχή και είχε μάλιστα κατασκευαστεί με χρήματα της Περιφέρειας ΑΜΘ (800.000 €) και αυτό που επεσήμαναν οι φορείς είναι ότι σε περίπτωση που κατασευαστεί ο Φράχτης στο συγκεκριμένο σημείο αυξάνεται σημαντικά ο κίνδυνος των πλημμυρών τόσο για τα αγροτεμάχια αλλά και για τον οικισμό του Πόρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρία έχει δεσμευτεί για τη συνέχιση των εργασιών στο συγκεκριμένο σημείο, αφού αποφασιστεί το τι ακριβώς θα γίνει στην περιοχή του Μελισσοκομείου, ενώ το θέμα θα συζητηθεί και στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, σήμερα Τετάρτη 29/09 μετά από σχετική επερώτηση της παράταξης «Περιφερειακή Σύνθεση».


Δεν υπάρχουν σχόλια