GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σήμερα και αύριο στην περιοχή του Λειβαδίτη Ξάνθης το 9ο Ποδηλατικό φεστιβάλ «Rodopi – Erymanthos MTB»

  Το φεστιβάλ διοργανώνεται από τη ΔΟΞΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, την Περιφέρεια ΑΜΘ και τον Δήμο Ξάνθης

 


Το φεστιβάλ διοργανώνεται από τη ΔΟΞΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, την Περιφέρεια ΑΜΘ και τον Δήμο Ξάνθης

 Για ένατη χρόνια η ΔΕ Σταυρούπολης θα υποδεχτεί το διήμερο ποδηλατικό φεστιβάλ που διοργανώνεται από την τοπική ομάδα ΔΟΞΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, την Περιφέρεια ΑΜΘ και τον Δήμο Ξάνθης, το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Οκτωβρίου στο Δασικό Χωριό και πιο συγκεκριμένα  στην περιοχή του Λειβαδίτη Ξάνθης.

  Φέτος για πρώτη χρόνια στο πρόγραμμα του φεστιβάλ μαζί με τους καθιερωμένους διασυλλογικούς αγώνες ποδηλάτων της Κυριακής 3/10 προστέθηκε ακόμη μία ημέρα στην αθλητική διοργάνωση. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 2/10 θα πραγματοποιηθεί αγώνας διάθλου δρόμου και ποδηλάτου όπου η ορεινή Σταυρούπολη θα ανοίξει την αγκαλιά της και  θα υποδεχτεί μαζί με τους ποδηλάτες και τους δρομείς λάτρεις των ορεινών αγωνιστικών διαδρομών που προσφέρει η οροσειρά της Ροδόπης.

  Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα της διοργάνωσης: https://www.facebook.com/profile.php?id=100054490838140

Σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους στο Δασικό Χωριό, στην μοναδικής φυσικής ομορφιάς αγκαλιά της Ροδόπης και της ορεινής Σταυρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια