GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή στην αυλή του 3ου Γυμνασίου Ξάνθης- Κατέληξε στο νοσοκομείο

Βαριά χτυπημένος στο νοσοκομείο κατέληξε ένας 13χρονος μαθητής της Β’ Γυμνασίου μετά από επίθεση συμμαθητών του στο προαύλιο σχολείου της Ξά...


Βαριά χτυπημένος στο νοσοκομείο κατέληξε ένας 13χρονος μαθητής της Β’ Γυμνασίου μετά από επίθεση συμμαθητών του στο προαύλιο σχολείου της Ξάνθης.

Σύμφωνα με το Mega, όλα ξεκίνησαν όταν μαθητές από τη Β’ τάξη Γυμνασίου πήγαν να παίξουν βόλεϊ. Εκεί, ήρθαν σε αντιπαράθεση και άναψαν τα αίματα με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια και ένας από τους μαθητές να χτυπηθεί με κλωτσιές και μπουνιές.

Οι μαθητές που ενεπλάκησαν στο περιστατικό προέρχονται από δύο διαφορετικά σχολεία που μοιράζονται κοινό προαύλιο.

Αμέσως ενημερώθηκε η διευθύντρια και οι καθηγητές, με τον μαθητή να μεταφέρεται στο νοσοκομείο και την αστυνομία να διεξαγάγει έρευνα.

«Ο ένας καθηγητής όταν έπιασε αυτό το παιδί που ήταν από πάνω του και το χτυπούσε, στην ουσία του λέει ‘γιατί δεν σταματάς, τι κάνεις;’ και η απάντηση ήταν ‘δεν μπορώ να σταματήσω τον εαυτό μου», σημείωσε ο Χρήστος Ιωαννίδης, διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ξάνθης.

Ο ίδιος ανέφερε ότι «μία ομάδα παιδιών από το γυμνάσιο παρενόχλησε ή πείραζε μία ομάδα αγοριών από το άλλο σχολείο. Ένα παιδί εξ αυτών, που η διευθύντρια μου λέει είναι πολύ ήσυχο παιδί, δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα, ζήτησε τον λόγο. Τότε όρμισε όλη η ομάδα αγοριών και τον χτυπούσαν για πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα, γιατί επενέβησαν οι καθηγητές που ήταν στην αυλή»

Το θέμα εξετάζεται από τις Διευθύνσεις των σχολείων και θα αποδοθούν οι ανάλογες πειθαρχικές ποινές στο δράστη και στους υπεύθυνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια