GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Απόφαση εξπρές Ι, Καμαρίδη: Με... αίτημα του Δήμαρχου Τσέπελη (;!) αποφασίζω! Η Μαρία Λυκίδου από 1/10 στο Δήμο!

  Υπέκυψε στις απαιτήσεις του γιατρού! Ο Τσέπελης «πούλησε» την επί χρόνια έμπιστη συνεργάτιδά του, τα... «λεφτά» είναι πολλά!

 


Υπέκυψε στις απαιτήσεις του γιατρού! Ο Τσέπελης «πούλησε» την επί χρόνια έμπιστη συνεργάτιδά του, τα... «λεφτά» είναι πολλά!

*Στην Δικαιοσύνη καταφεύγει με ασφαλιστικά μέτρα η Μαρία Λυκίδου, μηνύοντας  παράλληλα τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη για το συνεχές μπούλινγκ σε βάρος της!

Επιβεβαιώθηκαν πλήρως όλες οι αποκαλύψεις μας για την υπαλληλική και προσωπική εξόντωση της πρώην διευθύντριας της ΔΕΥΑΞ Μαρίας Λουκίδου, αφού με χθεσινή απόφαση εξπρές του Προέδρου Ιπποκράτη Καμαρίδη που δεν την «ήθελε» στα πόδια του, ώστε να κάνει ότι θέλει «με τους διαγωνισμούς,  τις προμήθειες και απευθείας αναθέσεις στην επιχείρηση», καλείται σήμερα να παρουσιαστεί στο γραφείο προσωπικού του Δήμου Ξάνθης!!!

Το πραγματικά οδυνηρό της υπόθεσης; Ο Δήμαρχος Τσέπελης κυριολεκτικά «υποκύπτει» στις απαιτήσεις του γιατρού, πουλώντας την επί χρόνια διευθύντρια και εξ’ απορρήτων του στη ΔΕΥΑΞ Μαρία Λυκίδου που εξ’ αιτίας του, κυριολεκτικά «θυσιάστηκε» για να γίνει αυτός....Δήμαρχος Ξάνθης και όχι μόνο του στάθηκε ολόψυχα, αλλά επί Σδρέβανου-Δημαρχόπουλου, «ενημέρωνε» κάθε μέρα τον Φανουράκη όταν διαπίστωνε κάτι στραβό!!

ΤΩΡΑ πλέον όλοι οι τότε «εχθροί» του νυν Προέδρου της επιχείρησης Ιπποκράτη Καμαρίδη, Λεπίδας, και Κάρτης, έγιναν ... »στενοί» συνεργάτες του  και με πρωτοφανή για την ιστορία του Δήμου και της ΔΕΥΑΞ, «με ΕΞΠΡΕΣ  απόφαση στην οποία επί λέξει αναφέρει τη φράση  ότι «ύστερα από αίτημα του Δήμαρχου Ξάνθης, οφείλει να παρουσιαστεί σήμερα στο γραφείο προσωπικού του Δήμου Ξάνθης.

«Μετά από αίτημα του Δημάρχου Ξάνθης αποφασίζω την μετακίνηση στο Δήμο Ξάνθης» της πολιτικής μηχανικού της ΔΕΥΑΞ Μαρίας Λυκίδου!!!

ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΜΑΡΙΑ ΛΥΚΙΔΟΥ

Πληροφορίες του «Μ» αναφέρουν πάντως ότι με το πήρε την απόφαση του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ η Μαρία Λυκίδου κατέθεσε αίτηση για να λάβει γραπτώς το ΑΙΤΗΜΑ του Δημάρχου Τσέπελη, μη πιστεύοντας κυριολεκτικά στα μάτια της!!!!!

Σήμερα πάντως θα παρουσιαστεί κανονικά στο γραφείο προσωπικού ωστόσο θα καταφύγει με Ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΔΕΥΑΞ  στη Δικαιοσύνη, μηνύοντας παράλληλα το επι μήνες συνεχές μπούλινγκ σε βάρος της από τον Πρόεδρο Ιπποκράτη Καμαρίδη.

-Είναι φανερό πάντως ότι τελικά ο Δήμαρχος Τσέπελης υπέκυψε  στις «απαιτήσεις» του γιατρού μετά την έγκριση των έργων της ΔΕΥΑΞ ύψους 20 εκατ. ευρώ! Κάτι

 Αφού  «πούλησε» την επί χρόνια πλέον έμπιστη συνεργάτιδά του!!!!

Απίστευτο αλλά αληθινό...!!!! Πρόκειται για θρίαμβο του Ιπποκράτη Καμαρίδη!

(σ.σ. Φυσικά αυτοί που πανηγύρισαν χθες περισσότερο από τον καθένα την «εξόντωση» της Μαρίας Λυκίδου ήταν οι Παναγιώτης Κάρτη και Βάσω Τσεσμετζή.... Τελικά ο Μαρίνος Σδρέβανος ήταν «πρόβατο» φίλτατη Μαρία Λυκίδου με αυτά που «παθαίνεις» από αυτούς που με τόσο φανατισμό στήριξες, όχι μόνο προεκλογικά αλλά και επί Δημαρχόπουλου-Σδρέβανου...).

Δεν υπάρχουν σχόλια